- Tepki
- 1,874
Hava akışı iyi olan kasalar diyelim hocam. Daha iyi normal kasalara göre.Mesh kasa ne demek acaba pek bilmiyorum bu tabirleri![]()
Hava akışı iyi olan kasalar diyelim hocam. Daha iyi normal kasalara göre.Mesh kasa ne demek acaba pek bilmiyorum bu tabirleri![]()
Bir an ayaklanıp otobota dönüşecek gibi hocam. Ama güzel![]()
Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Msi dediğiniz mesh mi hocam![]()
Sharkoon Gold Zero 750W 80+GOLD ATX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon Gold Zero 750W 80+GOLD ATX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu psu ile msi kasayı kullanmam mantıklı mı peki?
NZXT kasanın şekli daha güzeldi hocam![]()
Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar MX440 Mesh CGR-56C1B-MESH-RGB-C RGB 4 Fanlı 750 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tabii ki![]()
Sharkoon Gold Zero 750W 80+GOLD ATX Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon Gold Zero 750W 80+GOLD ATX Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu psu ile msi kasayı kullanmam mantıklı mı peki?
HayırMsi dediğiniz mesh mi hocam
bende beğenmedim kasayı ama görmüşken paylaşmak istedim. zevkler farklı sonuçtaNZXT kasanın şekli daha güzeldi hocam
https://www.itopya.com/power-boost-vk-m202b-tg-mesh-panel-rgb-usb-30-mid-tower-kasa_u11447 bu nasıl hocam.Hayır
şu kasayla az önceki 750w psuyu ayrı ayrı almak
NZXT veya MSİ kasanın şekli daha hoş geldi açıkçası bu ikisinden birini tercih etmek istiyorum ama hangisi iyi acaba
Nzxt kasanın linkini atarmısınızAyrıca NZXT kasada sanırım ışık yok ama olsun![]()
İçine b550 ve3060 bile sığmıyor hocam.
haydaa Msi kasaya sığıyor mu peki yada başka kasa bakmak lazım ne kadar zormuş yaİçine 3060 bile sığmıyor hocam.
Zzxt kasaya ekran kartı sığmıyormuş hocamikiside güzel kasalar. rgb seviyorsan msi al derim hem bütcene daha uygun
Msi kasaya sığar mı?İçine b550 ve3060 bile sığmıyor hocam.