- Konu Sahibi
25K tam bazı indirimlerle üyelik kupon vs.Ne kadar tutuyor hocam.
25K tam bazı indirimlerle üyelik kupon vs.Ne kadar tutuyor hocam.
23200 mü? Link verebilir misiniz hocamHangi 3070ti modeli bilmiyorum ama ben topladım 23200tl yaptı. 3070Tİ fiyatını 15k aldım.
Ah keşke fiyat öyle olsaydıAnakart en üstte görmemişim şimdi fark ettim pardon.
Topladığınız sistemin fiyatı ne hocam?Ah keşke fiyat öyle olsaydı
Sizce topladığımız parçalar uygun mudur hocam?
gece yarısından sonra satın alacağım çünkü
Acaba daha kaliteli markalı hazır sistemlerde aynı özelliklerde 3070 ti bulamam değil mi eskiden varmış ama stok yok şimdi çoğunda
25k yazdı ya, bence normal fiyat.Topladığınız sistemin fiyatı ne hocam?
Yukarda yazmıştım görmediniz sanırım bi çoğunu aynı siteden aldiğim icin indirimle beraber 25k tutuyor tamTopladığınız sistemin fiyatı ne hocam?
Bence oldu gibi. Hazır sistem olsa bile bu fiyata hep bir şeyleri kısıp bazı parçaları kötü yapıyorlar sizin sistem iyi.Sizce mantıklı oldu mu arkadaşlar?![]()
Sizdeki model güzel hocam sorun yok, Uğur hocam da sharkoonda bu modeli önerdi sadece o sebepten çekimser kaldımYanlış yönlendirme yapmak istemem silentstorm modelinden memnunum diğerini tecrübe edinmedim "Sharkoon Silentstorm Cool Zero 850W 80+ Gold" Ben bunu kullanıyorum, ve gayet sessiz. Diğer modeli biraz daha sesli olabilir ancak Sharkoon marka olarak önerilen bir marka.
Baktım da Ana kartta m2 yuvası bir adet gözüküyor, SATA alırsın artık okuma yazma hızı düşük olur ama hızlı kullanmak istediklerini M2ye atarsın.SSD 500GB tek başına bilmiyorum ileride sıkıntı çıkarabilir, ama bütçen şimdilik bu kadarsa bunu almış olursun para eline geçince daha hızlı ve boyutu daha yükseğini ilave edersin.
Bende öyle yapıyorum idare ediyor bir süredir, ilerde artık nasipse SSD artışına gidilir fiyatlar el yakıyor malesefBaktım da Ana kartta m2 yuvası bir adet gözüküyor, SATA alırsın artık okuma yazma hızı düşük olur ama hızlı kullanmak istediklerini M2ye atarsın.
M2 SSD yuvası bir adet, HDD yani harddisk 4 e kadar yolu var hocamHerkese çok teşekkür ederim tek tek yardımcı oldunuz siz olmasaydınız böyle kararlaştıramazdım
SSD konusuda bana 500 yettiği için 500 alıyorum harici 2 TB disk var dosya video için.
Anakarta ilerde HDD takabilir miyim yeri var mı bunuda son olarak söylerseniz şimdi satın alacağım![]()
Anladım sipariş ediyorum birazdan ilk masaüstü bilgisayarım çok heyecanlıyımM2 SSD yuvası bir adet, HDD yani harddisk 4 e kadar yolu var hocam
3070 için bütçe varsa ben de 2k öneririm, Hz konusunda güncel ürünlerde Nvidia icin gsync teknolojisi bu aradaki yırtılmayi önlüyor. 144 ve 165 arası zaten çok hissedilir bir fark değil. Sağlam bir 144 de işinizi görür.144-240 arası fark eder ama her oyunda 240 FPS de alma imkanınız olmadığı için ben şahsen Hertz olayına çok takılmayın derim.Anladım sipariş ediyorum birazdan ilk masaüstü bilgisayarım çok heyecanlıyım
Monitörde alacağım ona ayrı bütçe ayırdım bi tavsiyeniz varmı?
ayrıca mesela 240Hz monitör alsam FPS 240ın altına düşünce kasacak mı görüntü?
3070ti için monitör hangisi uygun olur birileri 2k diyor 1080p diyo çok anlamıyorum![]()
3070 derken hocam 3070 ti ekran kartı alıyorum zaten3070 için bütçe varsa ben de 2k öneririm, Hz konusunda güncel ürünlerde Nvidia icin gsync teknolojisi bu aradaki yırtılmayi önlüyor. 144 ve 165 arası zaten çok hissedilir bir fark değil. Sağlam bir 144 de işinizi görür.144-240 arası fark eder ama her oyunda 240 FPS de alma imkanınız olmadığı için ben şahsen Hertz olayına çok takılmayın derim.