- Konu Sahibi
165 üstü olsa daha iyi olur gibi ama eksisi artısı ne olur bilemedimBencede düşük .
165 üstü olsa daha iyi olur gibi ama eksisi artısı ne olur bilemedimBencede düşük .
Bilgisayarı ne için kullancağınıza bağlı değişir, bence yeterli. (Ben oyun tasarımı ve oyun oynamak için kullanıyorum.)peki hocam teşekkür ederim bileşenlerde aklımda soru işareti kalmadı yani zaten en son herkes onayladı bi problem yok diye.
monitor içinde o linke baktım ancak 144hz biraz düşük değil mi
Yeterli ama 5k bütçeye 165hz gider.165 üstü olsa daha iyi olur gibi ama eksisi artısı ne olur bilemedim
Tabii ki 2k ve 165hz IPS monitör varsa onu alsın.Yeterli ama 5k bütçeye 165hz gider.
Eksisi olmaz artısı olur.165 üstü olsa daha iyi olur gibi ama eksisi artısı ne olur bilemedim
240hz alsam ne olurAma eğer 165hz mi 2k mı diye bir soru soracak olursan ben 144hz 2k derim çünkü daha çok fark ediyor.
2x hdmı 2k mı oluyor.Ama eğer 165hz mi 2k mı diye bir soru soracak olursan ben 144hz 2k derim çünkü daha çok fark ediyor. 165hz 2k monitör bulursan tadından yenmez.
2560x1440 ya da QHD görürsen 2k işte.2x hdmı 2k mı oluyor.
Bunu tercih ederdim. NOT: link geçersiz dediği için foto attım aratınca görürsün.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Anladım teşekkür ederim "yo" çok yardımcı oldu çok şey anladım saolun.
Anladım teşekkür ederim "yo" çok yardımcı oldu çok şey anladım saolun.
2560x1440 Pixel bulunuyormuş.
Sorun olmaz hocam, kaç tane oyunda 144 un üzerine çıkacaksınız, ileri vadede daha da düşecek. Alternatif ürün baktığınızda Hertz yerine başka özelliklerden kısmış olacaksınız. Kısmak istemezsenizde + bütçe olarak sizi üzecektir.peki hocam teşekkür ederim bileşenlerde aklımda soru işareti kalmadı yani zaten en son herkes onayladı bi problem yok diye.
monitor içinde o linke baktım ancak 144hz biraz düşük değil mi
60 Hz olsa ben de 2k alma derim de 144hz yetmez diyip 2kdan vazgeçmek yanlış olur. Not:2k 60Hz monitör var mıdır la dsfadfsadsfadfsSorun olmaz hocam, kaç tane oyunda 144 un üzerine çıkacaksınız, ileri vadede daha da düşecek. Alternatif ürün baktığınızda Hertz yerine başka özelliklerden kısmış olacaksınız. Kısmak istemezsenizde + bütçe olarak sizi üzecektir.
Yahu hocam karşınıza 144 ve 165 koysam farkı anlamazsınız bile lütfen yazmak için yazmayın. Varsa alternatif atın kullanıcı karar versin.Yeterli ama 5k bütçeye 165hz gider.
Ben 5999 TLye 165 hz 2k buldum ama link atılmıyor nedense tuhaf. Ben de foto attım.Yahu hocam karşınıza 144 ve 165 koysam farkı anlamazsınız bile lütfen yazmak için yazmayın. Varsa alternatif atın kullanıcı karar versin.
Farkı anlayamayız evet haklısınız , sadece önerdim . Kullanıcı isteseydi öneri yapardım zaten.Yahu hocam karşınıza 144 ve 165 koysam farkı anlamazsınız bile lütfen yazmak için yazmayın. Varsa alternatif atın kullanıcı karar versin.