Bilgisayar Topladım Değişmesi Gereken Parça var mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
3070 derken hocam 3070 ti ekran kartı alıyorum zaten
O sebeple 3070 için dedim hocam, kart rahatlıkla 2k doyuracak türden, bütçe 4800 uygun derseniz bolca önerdiğimiz gigabyte monitör linkini iletebilirim. Kasa için sorunuza gelince mAtx anakart, kasa ATX rahatlıkla sığar. Ekran kartının boyutu hakkında bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
O sebeple 3070 için dedim hocam, kart rahatlıkla 2k doyuracak türden, bütçe 4800 uygun derseniz bolca önerdiğimiz gigabyte monitör linkini iletebilirim. Kasa için sorunuza gelince mAtx anakart, kasa ATX rahatlıkla sığar. Ekran kartının boyutu hakkında bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem
yani hani monitör uygunsa alabilirim 5k bütçe var monitör için hocam

en mantıklısı hangisiyse

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Ayrıca ekran kartını aldım ama ZOTAC marka aldım bide gainward diye marka varmış gainwardı hiç duymadım zotac olanı aldım doğru mu yaptım?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ayrıca ekran kartını aldım ama ZOTAC marka aldım bide gainward diye marka varmış gainwardı hiç duymadım zotac olanı aldım doğru mu yaptım?
Markalar hakkında fikrim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem
Benim önerim budur.
1920*1080 hocam bu ürün en azından 2k alınmalı bence bu fiyata kart 3070 ti sonuçta

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
2k veya 1080p almamın eksisi artısı ne olur performansta

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar Kasa stokta kalmamış :( bu çok kötü oldu

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Siz daha iyi bilirsiniz hocam.
Estağfurullah hocam, 3070 ti ve bütçe 5 k olduğu için, bütçe sıkıntısı olsa el mecbur 1920*1080 yonelecektik
2k veya 1080p almamın eksisi artısı ne olur performansta
Kart 2k ya müsait hocam bütçenizde var 3070 ti için cennet sayılır. Gözle görülür bir piksel farkı da olacaktır. Kart o performansı verirken ekran karşılamazsa yine oynanır ama verimsiz olur.
Not olaraktan diğer bileşenlere ve fiyat konusuna bakmadım hocam, kasa, PSU ve ekran konusunda önerdiğim ürünlerde sorun yaşanmaz ama aklınızda bileşenler ile alakalı soru işareti varsa acele etmeyin

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Estağfurullah hocam, 3070 ti ve bütçe 5 k olduğu için, bütçe sıkıntısı olsa el mecbur 1920*1080 yonelecektik

Kart 2k ya müsait hocam bütçenizde var 3070 ti için cennet sayılır. Gözle görülür bir piksel farkı da olacaktır. Kart o performansı verirken ekran karşılamazsa yine oynanır ama verimsiz olur.
Not olaraktan diğer bileşenlere ve fiyat konusuna bakmadım hocam, kasa, PSU ve ekran konusunda önerdiğim ürünlerde sorun yaşanmaz ama aklınızda bileşenler ile alakalı soru işareti varsa acele etmeyin
Hocam bütün ürünleri sipariş ettim bi tek kasa eksik şuan Psuda aldım.

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Bu ürünü kullanıyorum 2k kesinlikle fark ediyor, 3070 Tİ için de hakkını verir. Ben aynı bağlantıdan aldım kargo nedeniyle mi bilmiyorum bir şekilde çizikle geldi parmak boyunda,bunu itopyaya söyledim foto istediler attım mail olarak. Cevap falan beklerken forumlarda gezindim ve monitör çiziğini silgiyle giderebildiklerini gördüm başta inanmadım ama çok sinirim bozulmuş olduğu için iki silgi darbesi deniyim dedim baktım siliniyor çiziği sildim. Tuhaftır paneli tam cam olmadığından herhalde, ölü pixel testi yaptım sorun göremedim ghosting test yapıyım dedim tam anlayamadım çok hızlı geçtiği için.Öyle gölgelerden görmediğim için ghosting yok diye düşündüm ve şu an memnunum. Ölü pixel çıkarsa da çoğu firma gibi başınız ağrıyabilir genelde 5 pixele kadar garanti kabul etmiyor ancak THH başvurursanız bir ölü pixel bile davayı kazanmanız için yeterli bu dediklerimin aynısı diğerlerinde de yaşanabilir bu yüzden alırken ve açarken dikkat edip dua etmekte fayda var.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

Yani monitör olarak 1080p yada 2k alsam performans düşüşü yaşanır mı

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam bütün ürünleri sipariş ettim bi tek kasa eksik şuan Psuda aldım.
Peki hocam, hayırlı olsun. Kasa olarak da önerilerim belli maxima ve dark guardian pro bütçeniz yeterli ise tavsiye ederim. Sorun varsa yazın alternatif bakalım (en uygun kasalar bile 1k bandinda)

Monitör konusunda çok üyemiz memnun @ahmetalikyc hocam gerekli detayları paylaşmış, hem ileriye yönelik olması hem kart için verimli olması sebebiyle almanızı öneririm. Zaten 1080 çözünürlük isteseniz de en iyi ihtimalle 3-3.5 k bandında monitörler. Tam anlamıyla da verimli olmayacaktır.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Peki hocam, hayırlı olsun. Kasa olarak da önerilerim belli maxima ve dark guardian pro bütçeniz yeterli ise tavsiye ederim. Sorun varsa yazın alternatif bakalım (en uygun kasalar bile 1k bandinda)

Monitör konusunda çok üyemiz memnun @ahmetalikyc hocam gerekli detayları paylaşmış, hem ileriye yönelik olması hem kart için verimli olması sebebiyle almanızı öneririm. Zaten 1080 çözünürlük isteseniz de en iyi ihtimalle 3-3.5 k bandında monitörler. Tam anlamıyla da verimli olmayacaktır.
peki hocam teşekkür ederim bileşenlerde aklımda soru işareti kalmadı yani zaten en son herkes onayladı bi problem yok diye.

monitor içinde o linke baktım ancak 144hz biraz düşük değil mi

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
peki hocam teşekkür ederim bileşenlerde aklımda soru işareti kalmadı yani zaten en son herkes onayladı bi problem yok diye.

monitor içinde o linke baktım ancak 144hz biraz düşük değil mi
Bencede düşük .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri