Bilgisayarda Anlık Ses Kesilmesi

Emir017

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kulaklığımı kullanırken anlık ses gidip geliyor çıt diye bir ses geliyor olay yaşanırken. Ek olarak kulaklığım kablosuz normalde onda yapınca diğer kablosuz mouse'mun alıcısı yüzünden sanmıştım ama aynı kulaklığı usb ile bağlayıp kullanınca sorun devam etti. Kulaklık anakartın üzerinde ki usb portundan takılı ve anakart portları nerdeyse dolu sırasıyla mouse alıcıs kulaklık alıcısı rgb li kulaklık standı klavye acaba güç yetmeme gibi bir durum olabilir mi yada yazılımsal bir sıkıntı.

siz sormadan ben cevapliyim
Anakartım
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI AMD
Kulaklığım
Corsair Virtuoso RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklık CA-9011180-EU
PSU gücü
650w

gagdark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aynı sorun oluyor galiba

ASUS Tuf Gaming VG27AQZ 27 inç 165Hz 1ms WQHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör

Oyunda BT li soundcore Q10 kulaklık cızıltı yaparak sapıtıyor.

Maalesef kasada da üst tarafta mic ve kulaklık girişi ayrı olduğu için çözemedim mic kısmını valorantta

Çakışıyor mu bişeyler emin değilim.

Son olarak monitörü kullanımını tam çözemedim ara ara pixeller bozuluyor Hz düşüyor 144 ten 120 ye sonra 90 a felan genel bir yardımcı olan olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-18-12-54-31-886_com.opera.browser.png
    Screenshot_2023-12-18-12-54-31-886_com.opera.browser.png
    122.5 KB · Görüntüleme: 9
KS

Emir017

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aynı sorun oluyor galiba

ASUS Tuf Gaming VG27AQZ 27 inç 165Hz 1ms WQHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör

Oyunda BT li soundcore Q10 kulaklık cızıltı yaparak sapıtıyor.

Maalesef kasada da üst tarafta mic ve kulaklık girişi ayrı olduğu için çözemedim mic kısmını valorantta

Çakışıyor mu bişeyler emin değilim.

Son olarak monitörü kullanımını tam çözemedim ara ara pixeller bozuluyor Hz düşüyor 144 ten 120 ye sonra 90 a felan genel bir yardımcı olan olursa sevinirim
Knk kulaklığın jak girişli ise USB dönüştürücü ses kartlı kablolar var onlardan al tak jak girişleri temassızlık yapıyor olabilir. Örnek olsun diye bunu atıyorum biraz youtube da araştır alırken f/p bir şey al

Knk monitörün içinde tavsiyem ekran kartının driverını DDU programı ile silip temiz bir kurulum yap derim nasıl yapacağını bilmiyorsan buna da youtube dan bakıp yapabilirsin. Bir de monitörünün kendi ayarları üzerinden bir bak belki hz in düşük kalmıştır veya kablonda sıkıntı olabilir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-12-23 141644.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-23 141644.png
    164.9 KB · Görüntüleme: 5

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri