- Tepki
- 37
Gönderin gitsin hocam o ramden hayır gelmez11. Dk da kendini resetledi pc sonra 8. Dk da resetledi ve 3 bip sesi çıkarttı ve klavye mause ve ekran gelmedi sadece tekrar çalıştırdı kendini
Gönderin gitsin hocam o ramden hayır gelmez11. Dk da kendini resetledi pc sonra 8. Dk da resetledi ve 3 bip sesi çıkarttı ve klavye mause ve ekran gelmedi sadece tekrar çalıştırdı kendini
Ama o programın hata göstermemesi garip değilmi hocamGönderin gitsin hocam o ramden hayır gelmez
Resetlemesi de hata göstergesiAma o programın hata göstermemesi garip değilmi hocam
Bana kalırsa bozuk ama program sıkıntı yok diyorAma o programın hata göstermemesi garip değilmi hocam
He ozaman yagrin akşama kadar ben arızalı Ram ile takılayım bakalım ne olacakYarın garantiye verin garantisi var ise
Resetlemesi de hata göstergesi
tamamBana kalırsa bozuk ama program sıkıntı yok diyor
He ozaman yagrin akşama kadar ben arızalı Ram ile takılayım bakalım ne olacak
Nereden almıştınız ramiŞimdi boşuna yormayalım pc yi dediğiniz gibi
Hepsiburadan olması lazımNereden almıştınız rami
Tamamdır teşekkürler tekrardan iyi gecelerYarın donanım uzmanı bir tanıdığım bar ona sorayım size geri dönüş sağlarım
İyi gecelerTamamdır teşekkürler tekrardan iyi geceler
yatmadan ufak bir test yapayım dedim oyun dondu ve hemen bilgisayarı kapatıp sorun çıkartan ram i çıkarttım ve ondan sonra gitmedi en azından bir 10 dk şuanda hala gitmediİyi geceler
@KOCAEFE hocam işin içinden çıkamadık siz anlıyorsunuz diye size soruyorum arkadaş memtest yaparken resetliyor o ramde sıkıntı var mıdır ?
Yazdım ama cevap vermedi daha gidebilecek durumda iseniz bence garantiye verinyatmadan ufak bir test yapayım dedim oyun dondu ve hemen bilgisayarı kapatıp sorun çıkartan ram i çıkarttım ve ondan sonra gitmedi en azından bir 10 dk şuanda hala gitmedi
Şimdi ben hyperx e mı yazmam gerekiyor yoksa satın aldıgım yere mi daha önce garantiye ürün göndermedigimden pek bir bilgim yokYazdım ama cevap vermedi daha gidebilecek durumda iseniz bence garantiye verin
Satın aldıgımda bu şekilde geldi kargolama v.s olmuyormu
Maille vsKargolamak için ürünün orijinal olduğunu kanıtlamanız lazım aldığınız yere yazın size fişini atar
Hocam merhaba garantiden haber geldi ürün sorunsuz olarak belirtildi ve geri kargolandı. Sıkıntı şu ben sorunlu zannettiğim ram i çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadımKargolamak için ürünün orijinal olduğunu kanıtlamanız lazım aldığınız yere yazın size fişini atar
Maille vs
Hepsiburadadan almıştınız sanırım içinden kesinlikle fişi çıkması lazım ya da size maille gelmiştir mailinizi kontrol edin
Bu sıkıntı ara ara olduğu için acaba 1 kere kontrol edip geri mi yolladılarHocam merhaba garantiden haber geldi ürün sorunsuz olarak belirtildi ve geri kargolandı. Sıkıntı şu ben sorunlu zannettiğim ram i çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım