Yardım Bilgisayarda Donma Ve Kilitlenme

KS

Roar7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Durum bu şekilde yinede bırakıcam açık bir şekilde test i ama kapanacak gibi duruyor

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Garantiye yollayın

Bırakmanıza gerek yok daha da yormayın bilgisayarı ram sıkıntılı demekki

KS

Roar7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Şimdi boşuna yormayalım pc yi dediğiniz gibi

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Yarın donanım uzmanı bir tanıdığım bar ona sorayım size geri dönüş sağlarım

KS

Roar7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İyi geceler

@KOCAEFE hocam işin içinden çıkamadık siz anlıyorsunuz diye size soruyorum arkadaş memtest yaparken resetliyor o ramde sıkıntı var mıdır ?
yatmadan ufak bir test yapayım dedim oyun dondu ve hemen bilgisayarı kapatıp sorun çıkartan ram i çıkarttım ve ondan sonra gitmedi en azından bir 10 dk şuanda hala gitmedi

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
yatmadan ufak bir test yapayım dedim oyun dondu ve hemen bilgisayarı kapatıp sorun çıkartan ram i çıkarttım ve ondan sonra gitmedi en azından bir 10 dk şuanda hala gitmedi
Yazdım ama cevap vermedi daha gidebilecek durumda iseniz bence garantiye verin

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Herhangibir hyperx mağazasına gitmeniz lazım fişi ve garanti belgesi ile

Nereden aldınız

furkan arabacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Kargolamak için ürünün orijinal olduğunu kanıtlamanız lazım aldığınız yere yazın size fişini atar

Kargolamak için ürünün orijinal olduğunu kanıtlamanız lazım aldığınız yere yazın size fişini atar
Maille vs

Hepsiburadadan almıştınız sanırım içinden kesinlikle fişi çıkması lazım ya da size maille gelmiştir mailinizi kontrol edin

KS

Roar7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Maille vs

Hepsiburadadan almıştınız sanırım içinden kesinlikle fişi çıkması lazım ya da size maille gelmiştir mailinizi kontrol edin
Hocam merhaba garantiden haber geldi ürün sorunsuz olarak belirtildi ve geri kargolandı. Sıkıntı şu ben sorunlu zannettiğim ram i çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım

Hocam merhaba garantiden haber geldi ürün sorunsuz olarak belirtildi ve geri kargolandı. Sıkıntı şu ben sorunlu zannettiğim ram i çıkardığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım
Bu sıkıntı ara ara olduğu için acaba 1 kere kontrol edip geri mi yolladılar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri