- Konu Sahibi
şuan bi ölüm kalım maçına giriyorum bakıcam şimdiO ram de şu an sıkıntı yok masaüstü veya başka biryerde donma devam ediyor mu
şuan bi ölüm kalım maçına giriyorum bakıcam şimdiO ram de şu an sıkıntı yok masaüstü veya başka biryerde donma devam ediyor mu
şuanda görünmedi 15 dk dır oynuyorum
tamamdırTamam o zaman öbür raminizde sorun var ama kesin emin olmak için bilgisayarı kapatıp şu an kullandığınız rami çıkarıp öbürünü takar mısınız
Ve biraz öbür ramle oynayın bakalım kesin hatalı mı
yine 15 dk dır oyundayım herhangi bir sıkıntı yok sıkıntılı çıkan ram detamamdır
evetDual olarak taksanıza birde sıkıntı oluyor mu
Anakart gigabyte mı
ikisini birden mi yaniDual olarak taksanıza birde sıkıntı oluyor mu
Anakart gigabyte mı
evet 2 sini birden.evet
ikisini birden mi yani
Kulaklık çıkar ve caka bir şey takılı olmasın öyle test yapMerhaba benim yaklaşık 1 2 haftadır çektiğim bir sıkıntı var ne yaptıysam çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
kulaklık takılı bir şekilde bilgisayarı açtığımızda hani bir ses gelir ya tok bir ses ve o sesten sonra klavye mouse kulaklık ısıkları falan gelir aynı o ses eşliğinde bilgisayar donuyor bütün klavye mouse kulaklık v.s ışıkları gidiyor ve ekran en son ne yapıyorsam o şekilde donup kalıyor ve resetten başka bir şekilde düzelmiyor
Bu olayı çoğunlukla oyundayken yaşıyorum çok nadir masaüstünde yaşadım ve şu şekilde oluyor
![]()
Upvi — İzle — WhatsApp Video 2023-01-30 at 22.08.53.mp4
Upvi tamamen ücretsiz video yükle, paylaş uygulamasıdır. Videolarınızı kolayca yükleyerek diğer kişilerle anında paylaşabilirsiniz.upvi.org
Format attım bütün bileşenleri teste soktum yük bindirdim v.s hiçbirinde sıkıntı çıkmadı ve problem de olmadı donmadı yani bilgisayar sadece oyunlarda oluyor 1 2 kere de masaüstünde oldu oyunlarda 2 dk oynuyorum veya 5 sonra gidiyor 7 8 kereden sonra gitmemeye başlıyor garip sorunu da cozemıyorum ne yapsam bilemedim
Ve bu olay yaklaşık 5 6 ay önce de başıma geldi ve kendiliğinden düzeldi 1 2 hafta içerisinde
Ramleri acaba yanlış slota mı takıyorsun fotoğraf atabilir misin
kulaklığı da çıkarttım şuan gitmiyor ama bazen gitmedigi de oluyordu oyzden bşy diyemiyicemKulaklık çıkar ve caka bir şey takılı olmasın öyle test yap
şuan görünmüyorPardon 2 slot varmış
Devam ediyor mu peki donma
O programı 5 er dk tekrar yapayım mı sorun olan Ram 3. Dk yı göremiyordu cunkuPardon 2 slot varmış
Devam ediyor mu peki donma
sıkıntılı rami tek başına teste sokar mısınız sorun çıktığı gibi kapatabilirsinizO programı 5 er dk tekrar yapayım mı sorun olan Ram 3. Dk yı göremiyordu cunku
tamamsıkıntılı rami tek başına teste sokar mısınız sorun çıktığı gibi kapatabilirsiniz
Şuanda 4. Dk yı geçti öğlen 3 kere test ettim 3 ündede 3. Dk yı görmemiştiHata çıkarsa yazın