Bir sorun yok denenebilir tek seferlik.
Bence anakart sorunu da ola bilir çünki 1 saat içinde kapanmaması ısınma sorunu gibi geliyor banaeğer bilgisayar açılırsa PSU da sorun var demektir onun içinde bence deneme eğer tekrar giderse sistem parçaları bozulabilir
MSI afterburner ile mi yapayımEkran kartınızın güç ayarlarını biraz kısıp dener misiniz. Başta -%10 kısmanız yeterli olur.
Fark etmez AMD Radeon yazılımından da yapılabilir.MSI afterburner ile mi yapayım
Şuan -10 çektim MSI dan power limitiFark etmez AMD Radeon yazılımından da yapılabilir.
bu arada şuan aklıma geldi furmark testini yapan kişiye sorduğumda test pc sinde 750 watt psu olduğunu demiştiFark etmez AMD Radeon yazılımından da yapılabilir.
450W PSU bu sisteme yeterli ama sizin PSU çok kötü büyük ihtimalle sorun bu sizde.bu arada şuan aklıma geldi furmark testini yapan kişiye sorduğumda test pc sinde 750 watt psu olduğunu demişti
umarım öyledir şuan test yapmaya bile korkuyorum ekran gidecek diyeAnakartın 12V kanalından çok az voltaj geliyor görünüyor. PSU sıkıntı gibi. Bir testlerinizi yapıp sonucu bildirin.
Şuan ekran gitti yine450W PSU bu sisteme yeterli ama sizin PSU çok kötü büyük ihtimalle sorun bu sizde.
PSU yu kolay kolay değiştiremem malesef ekran kartını yeni aldım zatenPsu değiştirip bi deneyin cok da kurcalamayin bir parçaya zarar vermesin . Olmadi bi bikgisayarciya götürün denetin yük altinda ne tepki veriyor
Birde birşey soracam gpu da sorun olsa siyah ekran verirken görüntü de bozukluk olurmuydu karışması gibi görüntününPsu değiştirip bi deneyin cok da kurcalamayin bir parçaya zarar vermesin . Olmadi bi bikgisayarciya götürün denetin yük altinda ne tepki veriyor
Valla hocam yeni aldiginiz ekran karti da çöp olsun istemiyorsaniz degismesi lazim( sorun net onda ise ) tüm parcalara zarar verir o şekildePSU yu kolay kolay değiştiremem malesef ekran kartını yeni aldım zaten![]()