PSU sıkıntı gibi. Sorunu çözmek için PSU değişimi şart.Sanırım en sonuncudan daha fazla sürdü bu sefer ama oyuna girmedim sadece arada 1080p video açıp sohbet falan ettim
PSU sıkıntı gibi. Sorunu çözmek için PSU değişimi şart.Sanırım en sonuncudan daha fazla sürdü bu sefer ama oyuna girmedim sadece arada 1080p video açıp sohbet falan ettim
Farklı sorunlar belirebilir. Spesifik bir şey yok yani.Birde birşey soracam gpu da sorun olsa siyah ekran verirken görüntü de bozukluk olurmuydu karışması gibi görüntünün
Hocam varsayimlari bir kenara birakalim en güzeli bir tanidiginizdan psu alin sisteminizde deneyin tikir tikir calisiyorsa psuyu çöpe atin. Simdi alamiyorsaniz bile sistemi kullanmayin yoksa baska masraflar da çıkabilirBirde birşey soracam gpu da sorun olsa siyah ekran verirken görüntü de bozukluk olurmuydu karışması gibi görüntünün
Tamamdır teşekkür ederim ikinizede şimdilik igpu ile idare etcem o zamanHocam varsayimlari bir kenara birakalim en güzeli bir tanidiginizdan psu alin sisteminizde deneyin tikir tikir calisiyorsa psuyu çöpe atin. Simdi alamiyorsaniz bile sistemi kullanmayin yoksa baska masraflar da çıkabilir
Rica ederim iyi günlerTamamdır teşekkür ederim ikinizede şimdilik igpu ile idare etcem o zaman
Farklı sorunlar belirebilir. Spesifik bir şey yok yani.
Bu gün yeni PSU taktım ama yine siyah ekran verdiHocam varsayimlari bir kenara birakalim en güzeli bir tanidiginizdan psu alin sisteminizde deneyin tikir tikir calisiyorsa psuyu çöpe atin. Simdi alamiyorsaniz bile sistemi kullanmayin yoksa baska masraflar da çıkabilir