Yardım Bilgisayarım Acılmiyor

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bir kaç dakikaya kadar calisıyordu ama bı anda hata verdi ve bilgisayar kendini kapattı şimdi açmaya calıstıgımda siyah ekranda kalıo napcam?
Dün bilgisayar acıkken bilgisayarın iki fişini de çekmişler ondan olabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20241117_140102.jpg
    IMG_20241117_140102.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 6

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Önce Monitör ve Ekran kartı bağlantı kablolarını kontrol edin, bilgisayar açılıyorken Anakartta uyarı ledlerinden bir tanesi sürekli yanıyor mu ? Kırmızı,turuncu,beyaz gibi ya da açılışta dıt uyarı sesi kaç defa veriyor 2 defa 3 defa gibi mutlaka bir uyarı olması lazım.

KS

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Önce Monitör ve Ekran kartı bağlantı kablolarını kontrol edin, bilgisayar açılıyorken Anakartta uyarı ledlerinden bir tanesi sürekli yanıyor mu ? Kırmızı,turuncu,beyaz gibi ya da açılışta dıt uyarı sesi kaç defa veriyor 2 defa 3 defa gibi mutlaka bir uyarı olması lazım.
Dpı yerini değistirdim açıldı ama simdide bu hatayı verio

Ekli dosyalar

• IMG_20241117_141449.jpg
    IMG_20241117_141449.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 9

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Dpı yerini değistirdim açıldı ama simdide bu hatayı verio
Bilgisayarın fişini çektiğiniz için ani kapanmalar yüzünden BİOS kendini korumaya almış F1 e basarak BİOS a girin sonra F10 na basarak çıkın. Çıkışta Ok diye onaylayın sonra bilgisayar açılıcak, sonra bilgisayarı yeniden başlatın düzelir.

KS

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bilgisayarın fişini çektiğiniz için ani kapanmalar yüzünden BİOS kendini korumaya almış F1 e basarak BİOS a girin sonra F10 na basarak çıkın. Çıkışta Ok diye onaylayın sonra bilgisayar açılıcak, sonra bilgisayarı yeniden başlatın düzelir.
Tşk sorun çozuldu şey olmuş bizim evde inşaat var bı anda sarteller atmıs o yüzden hata vermiş PC ve koruma altına almış kendini biraz bekleyince aç kapa yapıp açtım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Tşk sorun çozuldu şey olmuş bizim evde inşaat var bı anda sarteller atmıs o yüzden hata vermiş PC ve koruma altına almış kendini biraz bekleyince aç kapa yapıp açtım
Düzeldiyse tamamdır geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri