- Tepki
- 17
Dpı yerini değistirdim açıldı ama simdide bu hatayı verioÖnce Monitör ve Ekran kartı bağlantı kablolarını kontrol edin, bilgisayar açılıyorken Anakartta uyarı ledlerinden bir tanesi sürekli yanıyor mu ? Kırmızı,turuncu,beyaz gibi ya da açılışta dıt uyarı sesi kaç defa veriyor 2 defa 3 defa gibi mutlaka bir uyarı olması lazım.
Bilgisayarın fişini çektiğiniz için ani kapanmalar yüzünden BİOS kendini korumaya almış F1 e basarak BİOS a girin sonra F10 na basarak çıkın. Çıkışta Ok diye onaylayın sonra bilgisayar açılıcak, sonra bilgisayarı yeniden başlatın düzelir.Dpı yerini değistirdim açıldı ama simdide bu hatayı verio
Tşk sorun çozuldu şey olmuş bizim evde inşaat var bı anda sarteller atmıs o yüzden hata vermiş PC ve koruma altına almış kendini biraz bekleyince aç kapa yapıp açtımBilgisayarın fişini çektiğiniz için ani kapanmalar yüzünden BİOS kendini korumaya almış F1 e basarak BİOS a girin sonra F10 na basarak çıkın. Çıkışta Ok diye onaylayın sonra bilgisayar açılıcak, sonra bilgisayarı yeniden başlatın düzelir.
Düzeldiyse tamamdır geçmiş olsun.Tşk sorun çozuldu şey olmuş bizim evde inşaat var bı anda sarteller atmıs o yüzden hata vermiş PC ve koruma altına almış kendini biraz bekleyince aç kapa yapıp açtım