Bilgisayarım bu halde iken nasıl USB siz format atarim

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba bilgisayarım açılmadan birkaç kere kapat aç yaptım ve artık PC bios yazisindan sonra siyah ekranda mouse imleci ile dönen noktalarda kalıyordu artık orayada gelemiyorum PC yi geri yükleme yaptım artık buradayım nasıl format atabilirim

Ekli dosyalar

• IMG_20221219_175444.jpg
    IMG_20221219_175444.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 23
KS

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistem geri yüklemeyi yaptım açıldı bilgisayarım 14 üne yapmıştım ondan sonra bilgisayarı kapattım nasıl kapattığimi hatırlamıyorum ve bu sefer siyah ekranda gelmeyip mavi sayfa geliyor fotoğrafını atmadım onun isterseniz atarım artık sistem geri yüklemeyi gözükmüyor
3. yöntemi deneyebilir misiniz ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sistem geri yüklemeyi yaptım açıldı bilgisayarım 14 üne yapmıştım ondan sonra bilgisayarı kapattım nasıl kapattığimi hatırlamıyorum ve bu sefer siyah ekranda gelmeyip mavi sayfa geliyor fotoğrafını atmadım onun isterseniz atarım artık sistem geri yüklemeyi gözükmüyor
Sistem geri yükleme değil

3. Yöntem: Windows Ayarlarından Formatlama​

Eğer bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde açabiliyorsanız Windows’un ayarlarından da kolaylıkla USB’siz format atma şansınız var.

• Windows Ayarlarına girin.
  • Buradan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına tıklayın ve sol taraftaki menüden Kurtarma seçeneğine girin.
  • Karşınızdaki “Bu Bilgisayarı Sıfırla” başlığının altında bulunan Başlayın butonuna tıklayın.
USB'siz Format

• Açılan pencereden Her Şeyi Kaldır’a tıklayın.
USB'siz Format

• Diğer yöntemlerdeki gibi burada da Bulut İndirme ve Yerel Yeniden Yükleme seçenekleri mevcut. Uygun bulduğunuzu seçebilirsiniz.
USB'siz Format

• Son olarak yapılacakların özetlendiği listesinin altındaki Ayarları Değiştir’e tıklayın. Veriler temizlensin mi sorusunun altındaki seçeneği Evet olarak değiştirin ve Sıfırla’ya tıklayın. Birkaç dakikalık hazırlıktan sonra temiz kurulum başlayacaktır.
USB'siz Format

kaynak;

KS

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistem geri yükleme değil

Eğer bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde açabiliyorsanız Windows’un ayarlarından da kolaylıkla USB’siz format atma şansınız var.

• Windows Ayarlarına girin.
  • Buradan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına tıklayın ve sol taraftaki menüden Kurtarma seçeneğine girin.
  • Karşınızdaki “Bu Bilgisayarı Sıfırla” başlığının altında bulunan Başlayın butonuna tıklayın.
USB'siz Format'siz Format

• Açılan pencereden Her Şeyi Kaldır’a tıklayın.

• Diğer yöntemlerdeki gibi burada da Bulut İndirme ve Yerel Yeniden Yükleme seçenekleri mevcut. Uygun bulduğunuzu seçebilirsiniz.

• Son olarak yapılacakların özetlendiği listesinin altındaki Ayarları Değiştir’e tıklayın. Veriler temizlensin mi sorusunun altındaki seçeneği Evet olarak değiştirin ve Sıfırla’ya tıklayın. Birkaç dakikalık hazırlıktan sonra temiz kurulum başlayacaktır.

kaynak;

Hangisi kral sistem görüntüsü olan mi

KS

LuisB4y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri