Merhaba bilgisayarım açılmadan birkaç kere kapat aç yaptım ve artık PC bios yazisindan sonra siyah ekranda mouse imleci ile dönen noktalarda kalıyordu artık orayada gelemiyorum PC yi geri yükleme yaptım artık buradayım nasıl format atabilirim
Maalesef çıkmıyorSorun gidere basın orada bu bilgisayarı sıfırla olması lazım.
Fotoğraf atar mısınız ?Maalesef çıkmıyor
TabiiFotoğraf atar mısınız ?
Fotoğraf atar mısınız ?
3. yöntemi deneyebilir misiniz ?
3. yöntemi deneyebilir misiniz ?
![]()
USB'siz Format Nasıl Atılır?
Hepimiz Windows'un en az bir sorunuyla karşılaşmışızdır. Bu noktada kolaylığı açısından temiz kurulum önerildiği için gerektiğinde USB’siz format nasılwww.technopat.net
Sistem geri yükleme değilSistem geri yüklemeyi yaptım açıldı bilgisayarım 14 üne yapmıştım ondan sonra bilgisayarı kapattım nasıl kapattığimi hatırlamıyorum ve bu sefer siyah ekranda gelmeyip mavi sayfa geliyor fotoğrafını atmadım onun isterseniz atarım artık sistem geri yüklemeyi gözükmüyor
Hangisi kral sistem görüntüsü olan miSistem geri yükleme değil
3. Yöntem: Windows Ayarlarından Formatlama
3. Yöntem: Windows Ayarlarından Formatlama
Eğer bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde açabiliyorsanız Windows’un ayarlarından da kolaylıkla USB’siz format atma şansınız var.
- Windows Ayarlarına girin.
- Buradan Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına tıklayın ve sol taraftaki menüden Kurtarma seçeneğine girin.
- Karşınızdaki “Bu Bilgisayarı Sıfırla” başlığının altında bulunan Başlayın butonuna tıklayın.
![]()
- Açılan pencereden Her Şeyi Kaldır’a tıklayın.
![]()
- Diğer yöntemlerdeki gibi burada da Bulut İndirme ve Yerel Yeniden Yükleme seçenekleri mevcut. Uygun bulduğunuzu seçebilirsiniz.
![]()
- Son olarak yapılacakların özetlendiği listesinin altındaki Ayarları Değiştir’e tıklayın. Veriler temizlensin mi sorusunun altındaki seçeneği Evet olarak değiştirin ve Sıfırla’ya tıklayın. Birkaç dakikalık hazırlıktan sonra temiz kurulum başlayacaktır.
![]()
kaynak;
![]()
USB'siz Format Nasıl Atılır?
Hepimiz Windows'un en az bir sorunuyla karşılaşmışızdır. Bu noktada kolaylığı açısından temiz kurulum önerildiği için gerektiğinde USB’siz format nasılwww.technopat.net
Hocam sayfayı yenileyin ben buraya yapmanız gerekeni attım.Hangisi kral sistem görüntüsü olan mi
Hocam doğru söylüyorsunuz fakat bilgisayarı açamıyorum ki sorun orada mavi ekranda kalıyorHocam sayfayı yenileyin ben buraya yapmanız gerekeni attım.
Sorun gider de Bu Bilgisayarı Sıfırla yoksa başka yöntem bilmiyorum.Hocam doğru söylüyorsunuz fakat bilgisayarı açamıyorum ki sorun orada mavi ekranda kalıyor
Mecbur USB li format lazım o zamanSorun gider de Bu Bilgisayarı Sıfırla yoksa başka yöntem bilmiyorum.
Farklı bir HDD taktim ve bu sorun tekrar var sanırsam donanım parçalarımdan hasar almış olan olabilirmiSorun gider de Bu Bilgisayarı Sıfırla yoksa başka yöntem bilmiyorum.
Ne zaman aldınız PC yi.Farklı bir HDD taktim ve bu sorun tekrar var sanırsam donanım parçalarımdan hasar almış olan olabilirmi
3 sene olmuşturNe zaman aldınız PC yi.
Fakat bir tamire göndermem gerekti yakın zamanda 4 ay önce galiba ekran kartımin iç bobinleri yandı tamir ettirdim anakart değişti vs termal macun sürüyordum biraz parçalara galiba bulaştırdim ekran kartına da sürmüştüm vs ondan tamiri olmuştuNe zaman aldınız PC yi.
Bilgisayarı güç düğmesinden çok kapatma işlemi uyguladıysanız parçalar zarar görmüş olabilir.3 sene olmuştur
Evet yaptım sorunun başlama sebebi de o açılmadan kapat aç yaptım birkaç kereBilgisayarı güç düğmesinden çok kapatma işlemi uyguladıysanız parçalar zarar görmüş olabilir.