Bilgisayarım kapalıyken arkada program çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

! Flame Ama Afyonlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarımı kapatıyorum ardından pc içinden girdiğim gta 5 oyunun sesleri geliyor pc kapalı olduğu halde kaspersky  anti virüs koruma  var o bile açık kalıyor yeniden açtığımda uygulamalar açık bir şekilde açılıyor görev yöneticisinde başlangıçta devre dışı bıraktım hayla aynı sorun programları k aldırıp  yeniden yükledim gene olmuyor gta 5'i yükleyesiye canım çıktı ztn Küçük bir  kardeşinizim bi yardımcı olursanız sevinirim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemi doğru kapattığınızdan emin misiniz? Uyku moduna yada hazırda beklet moduna alıyor olabilirsiniz sistemi.

Windows 10 için Windows ayarları / Sistem / Güç ve Uyku sekmesine gelin ve buradan sağ taraftaki menüden Ek güç ayarlarına tıklayın. Açılan pencerede sol menüden Güç düğmesinin yapacaklarını seçin deyin ve sonraki sekmede Güç düğmesine bastığımda seçeneğinin Kapat olarak işaretli olduğundan emin olun değilse Kapat seçin ve aşağıdan Değişiklikleri kaydet deyin.

Aynı menüye Windows 7 içinde Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları bu konumdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sistemi ALT+F4 tuşları ile veya Başlat Aç/Kapa bölümünden Bilgisayarı kapat diyerek kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri