Bilgisayarım Kendiliğinden Yeniden Başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Fırat Yksl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Az önce modem ve kulaklığı çıkarıp PC yi komple farklı bir prize taktım ve son yarım saattir bir sıkın olmadan oynuyorum.Sabaha kadar test edeceğim eğer sorun çıkmaz ise demekki sıkıntı prizde eğer yine reset atarsa kasayı komple götürürüm.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evdeki elektrikten olabilir demiştim topraklama yüzünden olabilir. O prizdeki topraklama sorunluysa bu soruna neden olur ki değiştirmeniz işe yaramış gibi görünüyor. Eğer sorun olmaz ise o prizi topraklama olan bir priz ile yani yenisi ile değiştirin sorun kalmaz.

KS

Fırat Yksl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malesef tam sorun çözüldü demiştim ki tekrar reset attı tek çare garantiye göndermek

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende bir an dedim topraklamadan oluyor. Garantiye verin en mantıklı çözüm o olacak sonrasında bilgilendirirseniz seviniriz.

KS

Fırat Yksl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün PSU 'mu servise gönderdim.Fakat bilgisayar parçalarının kutularını incelerken ekran kartımın Asus markalı olduğunu gördüm fakat ben ekran kartı driverını Nvidia sitesinden indirmiştim.Bilgisayarımın reset atma sebebi bu olabilir mi??

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Marka önemsiz sürücüyü çipset hangi firma ise onun sitesinden indirilir. ASUS sürücü çıkartmaz NVIDIA çıkartır. AMD kartlarda ise AMD sitesinden indirirsiniz. Bu tamamen yanlış bir bilgi yanlış biliyorsunuz yani.

KS

Fırat Yksl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PSU garantiden geldi.Değiştirmişler sıfır bir psu gönderdiler.Oyunlardada son 3 saattir bir sıkıntı çıkmadı.Sanırım sorun çözüldü.Yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri