Bilgisayarım oyunlarda anlamsız kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaklaşık 1 senelik bilgisayar
Özellikleri asus geforce 1030
İntel pentuim g4600
1tb ssd
Gskil 4 gb ram ddr4 2133 mhz
Msi h110 pro
650 w kasa
Bu bilgisayarla en basitinden zula oyunu minumun grafikler oyuna giriyorum oda kalabaliklasdikca bilgisayar iyice kasiyor 16 kisilik odalarda oyun oynanmaz halde fakat fbs im 150 170 civari seyrediyor sorunu bir turlu anliyamadim format attim driverlar guncel yardimci olabilicek biri varsa cok tesekkur ederim

letrod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Theson' Alıntı:
Yaklaşık 1 senelik bilgisayar
Özellikleri asus geforce 1030
İntel pentuim g4600
1tb ssd
Gskil 4 gb ram ddr4 2133 mhz
Msi h110 pro
650 w kasa
Bu bilgisayarla en basitinden zula oyunu minumun grafikler oyuna giriyorum oda kalabaliklasdikca bilgisayar iyice kasiyor 16 kisilik odalarda oyun oynanmaz halde fakat fbs im 150 170 civari seyrediyor sorunu bir turlu anliyamadim format attim driverlar guncel yardimci olabilicek biri varsa cok tesekkur ederim

dostum şimdi farkettim de o bilgisayar 1 tb ssd almak biraz abartı olmamışmı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU bu sistem için fazla ama ileriye dönük yatırım olabilir orasını bilemem. Ayrıca SSD çok fazla 240 yada 480 GB SU650 alınabilir ve RAM 8 GB olmalı minimum. Zaten 2 GB kadarını sistem yiyecek. Ayrıca benim tavsiyem RX 560 alınmalı E.Kartı olarak. Zula oynanır GT 1030 ile ama GT 103ü oyuncu kartı değil yani performansı oyun oynamak için değil kartın.

KS

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
4 gb ram eklesem sıkıntı olmadan calismaya devam edermi bilgisayarim hic isinma yapmiyor kasayi koydugum alan boguk biraz hic hava almiyor neredeyse ondan biraz guclu tercih ettim tavsiyen nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa biraz hava alan bir yerde olsun nem vs. yapabilir dikkat et parça yanar nemden. 8 GB RAM e çıkınca sorum olmaz.

KS

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullandigim suan bilgisayarda takili ram yazili onun aynisinimi alayim yoksa onerecegin ram varmi 4gb lik uyusma problemi olurmj

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ram alırken dikkat etmen gereken hususlar. Ram in voltaj değeri CL yani geçikme değeri ve aldıpın RAM ile aynı frekans yada üzerindeki bir Ram alman olacak bunun dışında bilindik markalardan gitmen yeterli.

KS

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kusura bakma rajatsiz ediyorum ram olarak cl15 ddr4 2400 mhz alsam uyumlu olurmu acaba benim diger ramimle

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Theson' Alıntı:
Kusura bakma rajatsiz ediyorum ram olarak cl15 ddr4 2400 mhz alsam uyumlu olurmu acaba benim diger ramimle

Birebir aynı özellikler olmalı yoksa uyum sorunu yaşarsınız. CPU-Z yazılımını indirin ve Memory kısmının ayrıca SPD kısmından SS paylaşın. SPD kısmında sol taraftan RAM 'inize ait slotu seçin liste görünecek zaten doğru seçimi yapınca. Ben size uygun RAM bulurum.

KS

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Theson' Alıntı:

Birebir aynı özellikler olmalı yoksa uyum sorunu yaşarsınız. CPU-Z yazılımını indirin ve Memory kısmının ayrıca SPD kısmından SS paylaşın. SPD kısmında sol taraftan RAM 'inize ait slotu seçin liste görünecek zaten doğru seçimi yapınca. Ben size uygun RAM bulurum.

buyrun
dvV2np.png

NnQ4qg.png

KS

Theson

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cok tesekkur ederim ilginiz için rami aldıktan sonra yine sorun yaşarsam buraya yazarım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Theson' Alıntı:
Cok tesekkur ederim ilginiz için rami aldıktan sonra yine sorun yaşarsam buraya yazarım

Bu konu ile alakalı bir sorun kalmadığından bu konuyu kapatıyorum, başka sorunuz olursa yeni konu açarsınız. Foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri