Bilgisayarıma uygun m2ssd tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminizde zaten 512 GB NVME M.2 SSD disk var. 2. M.2 için cihazınızda boş slot yok yükseltme belgesinde 1 adet M.2 yuvası var görünüyor. Size SATA SSD önerisi yapacağım. Bütçeniz nedir?

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçe sorun değil, gerçekten işime yarayacak kaliteli bir şey arıyorum

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteminizde zaten 512 GB NVME M.2 SSD disk var. 2. M.2 için cihazınızda boş slot yok yükseltme belgesinde 1 adet M.2 yuvası var görünüyor. Size SATA SSD önerisi yapacağım. Bütçeniz nedir?

boş slotu var, bu attığım linkteki ürün kodları aynı ama birebir değilmiş sanırım onu farkettim şimdi, boş slot olup olmadığını içini açark mı öğrenebilirim acaba, ürünün gerçek linkini şu an bulamadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Cihazınız https://www.asus.com/tr/Laptops/ROG-Strix-G/ bu ve sitedeki Destek / Klavuz sekmesinde Upgade yani yükseltme için olan belge https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/G531GD/TR15058_G531GW_G731GW_Upgrade_Guide_WEB.pdf burada. Sadece 1 adet M.2 + 1 adet 2.5" disk yuvası var cihazınızda bu belgeye göre.

M.2 disk zaten kullanıyorsunuz yani sadece 2.5" SATA SSD veya 2.5" HDD alabilirsiniz.

peki önereceğiniz ssd var mı, bütçe önemli değil.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SATA olarak PATRIOT Burst 480GB 2,5" SATA SSD - 438,00 TL alabilirsiniz uzun disk ömrü , kalite ve performans olarak genel anlamda ürün olarak çok iyidir ki marka ABD malı firma kaliteli bir firmadır. Birde WD Blue 3D NAND 2.5" 500GB SATA SSD - 455,60 TL önerebilirim yine en iyi ürünlerden birisidir. Bu fiyatlara daha kalitelisi yok zaten. Bu ürünler SAMSUNG vs. gibi ürünlerden daha başarılıdır bu kapasite ve fiyat için.

çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık. samsung düşünüyordum çünkü samsung ssd hakkında çok övdüler. bu markaları iyice araştırıp kararımı vericem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Samsung EVO modeller ile aynı performansı daha ucuza veriyor kaliteden ödün vermeden boşa para harcamayın.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri