Forumlar
DONANIMLAR
İç Donanımlar
PC Teknik Sorunlar
Bilgisayarımda Siyah Ekran Ve Kasma Sorunu
Konu SahibiNewday Start date9 dakika önce
Çözüldü
Takibi bırak
Konuyu Yükselt
•••
Newday
80+
9 dakika önce
Sayfa işareti ekle (bookmark)
Arkadaşlar öncelikler herkeze merhaba yeni topladığım bilgisayarımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. 1. Olarak bilgisayar internette gezinirken durduk yere anlık kasılıp kendine geri geliyor bu bazen 2 3 günde bir oluyor bazen hergün oluyor çözümünü bulamadım
2. Olarak ise Durduk yere yani yük altında değilken ekran kararıyor donup kalıyor ses gelmeye devam ediyor discord da bile olsam insanların sesi geliyo ama hiçbirişlem yapamıyorum klavye mouse işlemiyor görev yöneticisine girilmiyor mecbur restart atmak zorunda kalıyorum bunların nedeni nedenleri ne olabilir yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Bilgisayar :
Anakart: Colorful cvn x870 ark frozen v14
İşlemci : R5 9600x
Ram : Lexar Ares 2x16 Cl32 6400Mts
Ekran Kartı : AMD Rx 6750xt
Ssd : Wd-Black Sn7100 1Tb
Sıvı Soğutucu : Thermalright Frozen Edge 360
DONANIMLAR
İç Donanımlar
PC Teknik Sorunlar
Bilgisayarımda Siyah Ekran Ve Kasma Sorunu
Konu SahibiNewday Start date9 dakika önce
Çözüldü
Takibi bırak
Konuyu Yükselt
•••
Newday
80+
9 dakika önce
Sayfa işareti ekle (bookmark)
Arkadaşlar öncelikler herkeze merhaba yeni topladığım bilgisayarımda şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. 1. Olarak bilgisayar internette gezinirken durduk yere anlık kasılıp kendine geri geliyor bu bazen 2 3 günde bir oluyor bazen hergün oluyor çözümünü bulamadım
2. Olarak ise Durduk yere yani yük altında değilken ekran kararıyor donup kalıyor ses gelmeye devam ediyor discord da bile olsam insanların sesi geliyo ama hiçbirişlem yapamıyorum klavye mouse işlemiyor görev yöneticisine girilmiyor mecbur restart atmak zorunda kalıyorum bunların nedeni nedenleri ne olabilir yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Bilgisayar :
Anakart: Colorful cvn x870 ark frozen v14
İşlemci : R5 9600x
Ram : Lexar Ares 2x16 Cl32 6400Mts
Ekran Kartı : AMD Rx 6750xt
Ssd : Wd-Black Sn7100 1Tb
Sıvı Soğutucu : Thermalright Frozen Edge 360