Bilgisayarımdaki Sorun

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows kurulu disk bu olmasın onu kastediyorum. Sistemde kalabilir yada sökülebilir sorun yok ama ilk başta sistemde olmaması iyi olur.

Yok sistem diğer diske kurulu

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlem yaparken PC kapandı ve birdaha açılmadı 
Sonra diski çıkarıp denedim yine olmadı biraz nedeni ne diye baktım formatla düzelir yazıyordu nette format attım düzeldi açıldı bilgisayar şimdi sadece ekran kartının driver kurarken sıkıntı yaşıyorum driverlari kurup biraz test ederim yine sorun olucakmı diye tekrar teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorun olabilir ilerleyen zamanlarda. Diske kurduğunuz veri miktarına ve o bozuk sektörlere veri yazıldığında yada o bozuk sektörler kullanırsa bir okuma hatasında yine sorun yaşayabilirsiniz. Yani şuan sorun yaşamıyor olmanız yaşamayacağınız anlamına gelmez. O disk bariz arızalı bilin ve buna göre önemli verilerinizi o arızalı diskte tutmayın.

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorun olabilir ilerleyen zamanlarda. Diske kurduğunuz veri miktarına ve o bozuk sektörlere veri yazıldığında yada o bozuk sektörler kullanırsa bir okuma hatasında yine sorun yaşayabilirsiniz. Yani şuan sorun yaşamıyor olmanız yaşamayacağınız anlamına gelmez. O disk bariz arızalı bilin ve buna göre önemli verilerinizi o arızalı diskte tutmayın.

Diski çıkardım parçalarla aldığım yeni diskte herşey formatida oraya kurdum şuan ekran kartının driver kurarken bozuk görüntü hatası alıyorum atidll falan yazıyor anlamadım pek

Bilgisayarınız Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı sini kullanitor diyor anlamadım pek

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 Home 1909

AMD R7 265x

Dünde atmıştım format ekran kartını driver yüklerken sıkıntı yoktu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PowerColor'dan AMD R7 265x normalde R7 series olarak geçiyor bende hep R7 200 series auto indiriyorum o uygun olanı kuruyordu hep şimdi niye böyle yaptı anlamadım işlemcide görüntü alçak dahili ekranda yok fanlarida donuyor ekran kartının

Autoyu yükle dedim reset attı ama kurulmamış

Kurulumun yarısında PC resetliyir kendini

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz attığım linklerde 265 sürücüsünü kurmayı deneyin. İşe yararsa ne ala yaramaz ise 260X olanı kurun.

Denedim onu dediğim gibi yarısında resetliyor PC sadece chipset kurulmuş

Bir forumda başka birinin konusuna win 10 2004 yükle yazmış sizce yüklemeli miyim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güncel sürüm işe yaramayabilir kart eski çünkü. Birde IOBIT Driver Booster kurup dener misin bakalım bu kuracak mı.

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Güncel sürüm işe yaramayabilir kart eski çünkü. Birde IOBIT Driver Booster kurup dener misin bakalım bu kuracak mı.

Hemen deniyorum

Program yüklerken yine gitti kurulmadı yine biri bitiyor biri başlıyor çıldırdım

Format ata ata delirdim bu güncel sürümü formatlayip deniyim tekrar

KS

blc3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün üst üste 3 kez format atmak zorunda kaldım driver yüklemeye kalktığımda yarısında kapanıp PC res atıyor ve sürekli açılıp kapanıyor format atmak zorunda kalıyorum biri bitti sanırım biri başladı  :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazınızda donanımsal bir sorun var ama ne olduğunu siz böyle bulamayacaksınız gibi duruyor. Bence bir PC tamircisine gidin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri