KS
- Tepki
- 40
- Konu Sahibi
0xC004C060 hatasını aldım bu ürünümün çalışmadığını ifade ediyormuş.
@SmileFate
@SmileFate
Bende aktivasyon yaptırmadı ama bilgi videosu eklemişlerdi w10 için.Hocam win10 etkinleştirme videosu koymuşlar ama w11 için koymamışlar kodu girdikten sonra telefon ile onayla yapamıyorum.
WhatsApp hatlarına veya kendi sayfalarındaki canlı desteğe yazmayı deneyin key hatalı olabilir0xC004C060 hatasını aldım bu ürünümün çalışmadığını ifade ediyormuş.
Öyle yaptım bekliyorum.WhatsApp hatlarına veya kendi sayfalarındaki canlı desteğe yazmayı deneyin key hatalı olabilir
![]()
Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.api.whatsapp.com
![]()
Uygun Fiyatlı Lisans Hizmeti - Pintipin
Uygun Fiyatlı Lisans ve Key Hizmeti Pintipin ile Artık Mümkün. Hemen hesabınızı oluşturun ve alışverişe başlayın.pintipin.com
Sorunun çözülmesine sevindim. Tekrardan hayırlı olsun.Arkadaşlar aldığım key hatalı çıkmıştı 00.28 saatinde key gönderdiler ve aktifleşti bilginize. Site PintiPin.
Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.Arkadaşlar aldığım key hatalı çıkmıştı 00.28 saatinde key gönderdiler ve aktifleşti bilginize. Site PintiPin.