Merhabalar,
Kendime ait bir bilgisayarım var bu bilgisayarda sorun yaşıyorum. Sorunum şöyle bilgisayarım ile oyuna girdikten 1 bilemediniz 2 saat sonra kendi kendine restart atıryor. Çok şey denedim fakat bir türlü çözemedim. işlemcim oyunda iken 53-60 derecelerde ekran kartım keza düşük değerlerde. tek şüphelendiğim PSU 750 watt yetmiyor olabilir mi diye düşünüyorum aynı PSU daha öncede sorun yaratmıştı yenisi ile değiştirmiştim.
Elimdeki sistem Şöyle:
İşlemci : i5 12600k
Soğutucu : Hava Soğutma Kule Tipi ARCTIC Freezer 34 eSports DUO
Ekran Kartı : rx 5700
Anakart : MSI z690
Ram : 16 gb 3200mhz hyperx
PSU : 750W 80+ Cooler master
SSD : Evo 580
SSD 980 pro nvme2 256 gb
SSD 980 pro nvme2 1tb
Hdd : 500 gb 7200 rpm
Hdd: 2 tb 7200 rpm
Şu an için hiç bir çözüm bulamadım PSU değiştirmeyi düşünüyorum fakat değiştirirsem tekrar aynı sorunu yaşarmıyım bilemiyorum bu konuda çözüm üretebilecek ya da yardımcı olabilecek var mı acaba artık iyice can sıkmaya başladı. bu olay sadece oyun oynarken oluyor bu arada.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kendime ait bir bilgisayarım var bu bilgisayarda sorun yaşıyorum. Sorunum şöyle bilgisayarım ile oyuna girdikten 1 bilemediniz 2 saat sonra kendi kendine restart atıryor. Çok şey denedim fakat bir türlü çözemedim. işlemcim oyunda iken 53-60 derecelerde ekran kartım keza düşük değerlerde. tek şüphelendiğim PSU 750 watt yetmiyor olabilir mi diye düşünüyorum aynı PSU daha öncede sorun yaratmıştı yenisi ile değiştirmiştim.
Elimdeki sistem Şöyle:
İşlemci : i5 12600k
Soğutucu : Hava Soğutma Kule Tipi ARCTIC Freezer 34 eSports DUO
Ekran Kartı : rx 5700
Anakart : MSI z690
Ram : 16 gb 3200mhz hyperx
PSU : 750W 80+ Cooler master
SSD : Evo 580
SSD 980 pro nvme2 256 gb
SSD 980 pro nvme2 1tb
Hdd : 500 gb 7200 rpm
Hdd: 2 tb 7200 rpm
Şu an için hiç bir çözüm bulamadım PSU değiştirmeyi düşünüyorum fakat değiştirirsem tekrar aynı sorunu yaşarmıyım bilemiyorum bu konuda çözüm üretebilecek ya da yardımcı olabilecek var mı acaba artık iyice can sıkmaya başladı. bu olay sadece oyun oynarken oluyor bu arada.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.