Bilgisayarının ekranı cokuyor

Uwuw Osas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhabalar,

Dun bilgisayarımı normal bir şekilde kapattim. Az önce açmayı denedim. Açtım ve içeri gittim geldiğimde ekran yoktu. Kapatıp açtım yazılar geliyordu sonra ekran çöküyordu. Sonra enter tuşuna bastım ve windows açıldı. Hoş geldiniz yazısından sonra ve ekran açıldıktan sonra gene çöktü yani ekran gitti
Ne yapabilirim neden oluyor ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu sorun genelde statik elektrikten kaynaklı oluyor yapmanız gereken psu nun üzerindeki tuşu kapatıp bilgisayar fişe takılı iken pc yi açma tuşuna 3 4 defa basmanız ondan sonra sorununuzun çözülebilir

evet denedinizmi ? yoksa başka ihtimaller var onlar üzerinde durucam hocam....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu sorun genelde statik elektrikten kaynaklı oluyor yapmanız gereken psu nun üzerindeki tuşu kapatıp bilgisayar fişe takılı iken pc yi açma tuşuna 3 4 defa basmanız ondan sonra sorununuzun çözülebilir

Ek olarak başlata güç planını düzenle yazın ve açılan pencerede Güç ayarlarınızda Ekranı kapat vs. ayarlarınızı hiçbir zaman yapın ve gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümünde UYKU , PCI Express ve EKRAN ayarlarınızı bu linkteki resimler gibi yapın ve ayarlarınızı uygulayın ve kaydedin. Sonrasında sonuç aynımı kontrol edin.

KS

Uwuw Osas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet denedim statik elektrik giderme şeyini lakin gene ayni.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri