Billion Reservoir alınır mı ?

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
1 tb sata ssd mi almak daha mantıklı yoksa 2 tb wd blue 7200 rpm hdd almak mı ? sata ssd'ler genelde 500 mb civarı okumaya sahipken wd blue 250 mb. aralarında aşırı fark olur mu ? çünkü 2 tb nereye 1 tb nereye açıkçası. hdd fiyatlarına zam gelmiyor fakat sata ssdler sürekli zamlanıyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Tam bütçe verebilirseniz ona göre bakayım hocam.
hocam şuan toplam 1700 TL var fakat üniversitedeyim para ihtiyaç falan oluyor biliyorsunuz... 3 4 gün sonra para gelecek 200 300 tl o zaman 2k olacak ve 1500 1600 tl bir bütçe ayırabilirim ssd için.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Çok uzun zamandır sadece depolama için hdd kullanıyorum. Windows ve programlar için ise m2 ssd kullanmaktayım. Depoladığım bazı veriler değerli olduğu için 3 ayrı hdd ye aynı veriler yazılı. Bunu ssd ile yapmaya çalışsam sanırım aynı depolama alanında maliyetim 10 katına falan çıkıyor. Bu devirde ise 1 tb depolama için çok az bir yer. Depolama yaparken hız çok önemli bir etken değil. Bütçenize göre gerisini siz karar verebilirsiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
QVO modellerine sıkıntılı diyorlar genelde, sizce bunun yerine buna eş değer daha kaliteli bir şey mi alınmalı yoksa direkt evo mu alınmalı ?
870 Evo da alınabilir. QVO' nun problemli olduğunu ilk defa duyuyorum. Seçim sizin tabi, risk almak istemezseniz evo tercih edin, fiyat farkı çok değil zaten.

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Çok uzun zamandır sadece depolama için hdd kullanıyorum. Windows ve programlar için ise m2 ssd kullanmaktayım. Depoladığım bazı veriler değerli olduğu için 3 ayrı hdd ye aynı veriler yazılı. Bunu ssd ile yapmaya çalışsam sanırım aynı depolama alanında maliyetim 10 katına falan çıkıyor. Bu devirde ise 1 tb depolama için çok az bir yer. Depolama yaparken hız çok önemli bir etken değil. Bütçenize göre gerisini siz karar verebilirsiniz.
benim 1 adet m2 ssd'm var zaten fakat 500 gb kapasite artık yeterli değil oyunlar için. ben aslında depolama derken kastettiğim şey oyunlar. 1 tb sata 3 ssd almak var bir de 2 tb hdd almak var fakat izlediğim kadarıyla oyunların açılmasından tutun online savaşa girene kadar çok zaman istiyor.

870 Evo da alınabilir. QVO' nun problemli olduğunu ilk defa duyuyorum. Seçim sizin tabi, risk almak istemezseniz evo tercih edin, fiyat farkı çok değil zaten.
bakacağım. teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri