laptop ramları öyle oluyor genelde2666MHz nedir abi bari 3200 yapsaydınız da alınır bir yanı olsaydı.
Ama sonuçta 16 Gb ve normal laptoplar zaten 16 desteklemiyor gaming laptop varsa da bir 3200MHz ister bence.laptop ramları öyle oluyor genelde
benim 4 yıllık asus gl702vmde o ram var şu an. Sebebi de laptopu aldığımda içinde resimdeki ram olması. 32 yaptım yani 16idi.Ama sonuçta 16 Gb ve normal laptoplar zaten 16 desteklemiyor gaming laptop varsa da bir 3200MHz ister bence.
Evet internet üzerinde daha uygun fiyatlar mevcut fakat internet üzerinde değil de görüp satın almak isteyen de bir kitle olduğu için paylaşmak istedim. Gördükten sonra Amazon'dan sipariş edilebilir.
O gördüğünüz ram masaüstü rami değil. SO-DIMM (Small Outline Dual In Line Memory) diye geçiyor. Laptop rami yani. Büyük ihtimal Corsair ellerinde kalan ve satılmayan ürünleri bu şekilde satmaya çalışıyor.2666MHz nedir abi bari 3200 yapsaydınız da alınır bir yanı olsaydı.
Laptop ram i olduğu biliyorum her gelen yazıyor biliyoruz arkadaş laptop diye yukarda belirttim zaten hâlâ açıklamasını yapıyorsunuz. Laptoplar için de 3200MHz oluyor bende onu savundum.O gördüğünüz ram masaüstü rami değil. SO-DIMM (Small Outline Dual In Line Memory) diye geçiyor. Laptop rami yani. Büyük ihtimal Corsair ellerinde kalan ve satılmayan ürünleri bu şekilde satmaya çalışıyor.
Size kötü bir şey söylediğimi zannetmiyorum. Arkadaşlar laptop rami olduğunu belirtmişler, gördüm. Ben de ek olarak teknik açıklamasını yazdım. Forum gibi soru-cevaplara dayanan bir sitede size verilen cevaplara katlanamıyorsanız o da sizin bileceğiniz iş. Ama kimseyi tersleyemezsiniz.Laptop ram i olduğu biliyorum her gelen yazıyor biliyoruz arkadaş laptop diye yukarda belirttim zaten hâlâ açıklamasını yapıyorsunuz. Laptoplar için de 3200MHz oluyor bende onu savundum.