Bios ekranı gelmeden sürekli reset atıyor

Tahir Emre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, yaklaşık olarak 2  hafta kadar önce bilgisayarıma format attım ve daha sonrasında sorunsuz kullanırken güncellemeler için yeniden başlardım fakat başlatma sırasında kapandı ve sürekli olarak reset döngüsüne girdi. Tüm bileşenleri söküp tek tek denesem de hepsinde aynı hatayı verdi. 

Sorun şu ki:
Pc açılırken ekrana görüntü gelmiyor( gelse bile 10-15 reset döngüsünde bir geliyor). Ve durmaksızın kendine reset atıyor.
Aşağıya bıraktığım video linkinde görüldüğü gibi bir hata veriyor.

[video=facebook]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210913496151966&id=1789711436[/video]

Lütfen yardım sayın bilenler..!!

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows umu güncellediniz sadece yoksa BIOS uda güncellediniz mi? Eğer BIOS u güncellediyseniz bir BIOS hatası bunu yapabilir BIOS pilini söküp siatemi açmayı deneyin eğer böyle bir sorun varsa çözülür.

Windows güncellemesinden sonra sorun olduysa sorun Windows kaynaklıdır ve önce bir Windows diski sorun giderme işlemi başlatılmalı eğer işe yaramaz ise format yada sıfırlama yapılmalı.

volg29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tahir Emre' Alıntı:
Merhabalar, yaklaşık olarak 2  hafta kadar önce bilgisayarıma format attım ve daha sonrasında sorunsuz kullanırken güncellemeler için yeniden başlardım fakat başlatma sırasında kapandı ve sürekli olarak reset döngüsüne girdi. Tüm bileşenleri söküp tek tek denesem de hepsinde aynı hatayı verdi. 

Sorun şu ki:
Pc açılırken ekrana görüntü gelmiyor( gelse bile 10-15 reset döngüsünde bir geliyor). Ve durmaksızın kendine reset atıyor.
Aşağıya bıraktığım video linkinde görüldüğü gibi bir hata veriyor.

[video=facebook]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210913496151966&id=1789711436[/video]

Lütfen yardım sayın bilenler..!!

Windows güncelmesi olsa bios acılır windows hata veri .Bios güncelmesi yapmış ola bilirsiniz.Bios pilini sökün 15 dk bekleyin. tekrar takın.Bir deneyin belki çözüm ola bilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri