Bios Güncelleme Sonrası Isınma(MSİ Z270 SLİ PLUS)

KS

WolfCristal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
ıSINMA AZALMASI OLDUYSA,İŞLEMCİ KULLANIMI DÜŞMÜŞTÜR, veya anakart işlemciye aktardığı voltajı geriye çekmiş olabilir.Neyse,bizim için sıcaklık önemliydi. Kasanın ısınması sorun değil,işlemcinin ısınması sorundu esas olan. Keşke ,olmaz ya,kasa ısınsın ama işlemci ısınmasın. Önümüz kış çünkü. ;) 

Şaka bi yana ,sorunun hallolmasına sevindim.

Monitör sorunlu olduğunu pek sanmıyorum. Aktif dönüştürücüler genel olarak kullanılabiliyor ama,sonuçta dijital bi sinyali analog sinyale çevirmeye çalışıyorsunuz.

tamam teşşekür ederim.

KS

WolfCristal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
ıSINMA AZALMASI OLDUYSA,İŞLEMCİ KULLANIMI DÜŞMÜŞTÜR, veya anakart işlemciye aktardığı voltajı geriye çekmiş olabilir.Neyse,bizim için sıcaklık önemliydi. Kasanın ısınması sorun değil,işlemcinin ısınması sorundu esas olan. Keşke ,olmaz ya,kasa ısınsın ama işlemci ısınmasın. Önümüz kış çünkü. ;) 

Monitör sorunlu olduğunu pek sanmıyorum. Aktif dönüştürücüler genel olarak kullanılabiliyor ama,sonuçta dijital bi sinyali analog sinyale çevirmeye çalışıyorsunuz.

usta bf4 1 saat gibi oynadığımda 45-47 dereceleri gördüm sence normal mi ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
WolfCristal' Alıntı:
met 61' Alıntı:

usta bf4 1 saat gibi oynadığımda 45-47 dereceleri gördüm sence normal mi ?

Fazlasıyla soğuk. Keşke  biraz daha ısınsaymış.  Isınma payı, daha var çünkü.Odayı ısıtırdı  bari. Kış geldi sayılır.

Evet ,değerler,mükemmel. :)

KS

WolfCristal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
son sorum var

720 p monitörün ısınmaya etkisi var mıdır ? (apart ile kullanıyorum ) sadece merak ediyorum

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Monitör, bağımsız bi birim. Pc ile bi ilgisi ve etkilemesi yok. Cihaz olarak yani.
 Ancak  çözünürlük  olayı şöyle.
 Yüksek çözünürlük oyunda,yükü e,kartına bindirir,işlemci rahatlar. Düşük çözünürlükte ,tam tersi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri