Bios Sata SSD Gözükmüyor

KS

Krakik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ozaman hocam 3seçenek var
1=sata kablosu veya psu molex kablosu sıkıntılı
2=2 ssd sıkıntılı diycem ama başka pc de çalışmış
3=anakart sata girişlerinde sıkıntı var ssd okumuyor
Hocam yazdıklarınızın 1. ve 2. seçeneğimi denedim ilk seçenekte farklı kablolar ve yedekte olan molex kablosunu denedim. 2. seçenekte laptopuma taktım denedim çalıştı geriye 3.seçenek kalıyor onu denemek sanki biraz zor gibi bilemedim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocam yazdıklarınızın 1. ve 2. seçeneğimi denedim ilk seçenekte farklı kablolar ve yedekte olan molex kablosunu denedim. 2. seçenekte laptopuma taktım denedim çalıştı geriye 3.seçenek kalıyor onu denemek sanki biraz zor gibi bilemedim.
2 seçenek denediyseniz büyük ihtimalle anakart bozuk olma ihtimali var ama emin olmak için arkadaşınız ve sayre varsa denemelik alın

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Gormeyen ssd ve m2 icin intelin bir surucusu vardi onu kurmaniz lazim amd intel farketmiyor bu arada sisteminiz amd olsada format ararken o setupu baslatirsaniz gorulecektir

İsmi intel rapid bisey biseydi diye biliyorum bir flasa ataraaniz setupunu kurabilirsiniz sindows atarken surucu yukle var

KS

Krakik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gormeyen ssd ve m2 icin intelin bir surucusu vardi onu kurmaniz lazim amd intel farketmiyor bu arada sisteminiz amd olsada format ararken o setupu baslatirsaniz gorulecektir

İsmi intel rapid bisey biseydi diye biliyorum bir flasa ataraaniz setupunu kurabilirsiniz sindows atarken surucu yukle var
Valla hiç duymadım hocam ama anakart diye düşünüyorum bende ya çünkü ssd ile birlikte ethernet kartıda gitti ne hikmetse.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri