Merhabalar,
Biostan anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
Discord:Eyüp#7249
Biostan anlayan birisi yardımcı olabilir mi?
Discord:Eyüp#7249
Moderatörün son düzenlenenleri:
hocam burdan hiç rahat olmuyor daha önce yazdım çünkü burayaHocam sorununuzu anlatip detayinda cozulmezse bu yola basvursaniz daha mantikli bence
Uğur hocaya sordunuz mu? Kendisi yardımcı olabilir belki.hocam burdan hiç rahat olmuyor daha önce yazdım çünkü buraya
yok hocam sordum da burdan böle tek tek yazmak gerçekten zor oluyor discorddan seslsi konuşsak daha rahat olucak çözmek istiyorum şu olayı çünkü pcyi yeni aldım güncel değil galiba bios olduğu içinde yanlış yüklersem diye korkuyorumUğur hocaya sordunuz mu? Kendisi yardımcı olabilir belki.
Kendisi müsait olduğu zaman yardımcı olur belki.yok hocam sordum da burdan böle tek tek yazmak gerçekten zor oluyor discorddan seslsi konuşsak daha rahat olucak çözmek istiyorum şu olayı çünkü pcyi yeni aldım güncel değil galiba bios olduğu içinde yanlış yüklersem diye korkuyorum
@Hz.ETQ @ugur.gozaydin hocam bi bakabilirsenizEkli dosyayı görüntüle 3220Ekli dosyayı görüntüle 3221
üstteki benim bios sürümü alttaki sitedeki en son sürüm bunu mu yüklemem lazım anakartım mag b550m mortar yüklüyeceksemde nasıl yüklerim
Valla hocam ben teknik konularda sarı çizmeli Mehmet Ağayim. Ugur hocam bugun forumda izinli galiba görürse 2 dk da çözer@Hz.ETQ @ugur.gozaydin hocam bi bakabilirseniz
peki hocam eyvallahValla hocam ben teknik konularda sarı çizmeli Mehmet Ağayim. Ugur hocam bugun forumda izinli galiba görürse 2 dk da çözer
Evet, bıraktığınız resimdeki sürümü kurabilirsiniz. Ancak öncesinde Windows üzerinden B550 çipset sürümünüzü kurmadıysanız kurmanızı tavsiye derim. Sonrasında BIOS güncelleyin.Ekli dosyayı görüntüle 3220Ekli dosyayı görüntüle 3221
üstteki benim bios sürümü alttaki sitedeki en son sürüm bunu mu yüklemem lazım anakartım mag b550m mortar yüklüyeceksemde nasıl yüklerim
windows üzerinden derken nerdenEvet, bıraktığınız resimdeki sürümü kurabilirsiniz. Ancak öncesinde Windows üzerinden B550 çipset sürümünüzü kurmadıysanız kurmanızı tavsiye derim. Sonrasında BIOS güncelleyin.
Çipset sürücüsünü kuracaksınız yazılım o Windows masaüstüne gelince netten indirip kurmadaysanız BIOS öncesi kurun.windows üzerinden derken nerden
birde yüklemeyi nasıl yapıcam hocam bi zip dosyası indiEvet, bıraktığınız resimdeki sürümü kurabilirsiniz. Ancak öncesinde Windows üzerinden B550 çipset sürümünüzü kurmadıysanız kurmanızı tavsiye derim. Sonrasında BIOS güncelleyin.
Bir USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin. ZIP arşivinin içindeki dosyaları atın USB belleğe. Sonra BIOS 'a girip M-FLASH bölümünden ileri ileri şeklinde ilerleyeceksiniz.birde yüklemeyi nasıl yapıcam hocam bi zip dosyası indi
teşekkür ederim şuanda chipseti kuruyorumBir USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin. ZIP arşivinin içindeki dosyaları atın USB belleğe. Sonra BIOS 'a girip M-FLASH bölümünden ileri ileri şeklinde ilerleyeceksiniz.
birde hocam usbyi anakartın üzerinde flash bios yazan yere mi takayımBir USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin. ZIP arşivinin içindeki dosyaları atın USB belleğe. Sonra BIOS 'a girip M-FLASH bölümünden ileri ileri şeklinde ilerleyeceksiniz.
Evet USB belleği BIOS yazan yere takmalısınız.birde hocam usbyi anakartın üzerinde flash bios yazan yere mi takayım
yaptım hocam güncellemeyi sağolunEvet USB belleği BIOS yazan yere takmalısınız.