- Tepki
- 12
Bıostar ın bu kartı fiyatına göre dolu geldi. Sizce alınır mı? Çift kanal 6.400MHZ CL32 32GB RAM ve 9600X işlemci ile kullanacağım.
Alınır hocam gayet güzel anakart B650m-r gibidir 10 vrm 9600x için yeterli olur.Bıostar ın bu kartı fiyatına göre dolu geldi. Sizce alınır mı? Çift kanal 6.400MHZ CL32 32GB RAM ve 9600X işlemci ile kullanacağım.
O anakartı 2 RAM slotundan dolayı tercih etmedim B650 ama yani A serisi gibi slot konusunda. 4 Ram slotu hem ileri zamanda da iyidir. Ve Ram değerlerimi ile uyumlumudur bu anakart (bıostar) ?Alınır hocam gayet güzel anakart B650m-r gibidir 10 vrm 9600x için yeterli olur.
Hocam 6000mhz destekliyor gösteriyor eğer 4 slot ram kullanmayacaksanız B650M-R daha iyi olacaktır ram slotu az a serisi gibi ama kendisi çok sağlam bir b650 anakarttır kullanıyorum çok memnunum.O anakartı 2 RAM slotundan dolayı tercih etmedim B650 ama yani A serisi gibi slot konusunda. 4 Ram slotu hem ileri zamanda da iyidir. Ve Ram değerlerimi ile uyumlumudur bu anakart (bıostar) ?
Hocam ileride 64 veya 48 yaparım ben onu. O yüzden ve kaç tane ARGB girişi var biliyormusunuz acaba? ÇünküHocam 6000mhz destekliyor gösteriyor eğer 4 slot ram kullanmayacaksanız B650M-R daha iyi olacaktır ram slotu az a serisi gibi ama kendisi çok sağlam bir b650 anakarttır kullanıyorum çok memnunum.
Hocam bende şuan 4fan+1 işlemci soğutucu fanı bağlı ama kasa fanlarının kendi hub'ına bağlı diye biliyorum.Fan hub'ı bu tip bir şey.Hocam ileride 64 veya 48 yaparım ben onu. O yüzden ve kaç tane ARGB girişi var biliyormusunuz acaba? Çünkü
Gpu tutucu sıvı soğutma kasa fanları ARGB şu anlık aklıma gelenler bunlar. Yeterli giriş varmı?
Tamamdır hocam. Alırsam sıkıntı çıkmaz değilmi? Teşekkür ettim şimdiden.Hocam bende şuan 4fan+1 işlemci soğutucu fanı bağlı ama kasa fanlarının kendi hub'ına bağlı diye biliyorum.Fan hub'ı bu tip bir şey.
Ekli dosyayı görüntüle 44924
B650M-R'dan bahsediyorsanız evet sorun çıkarmaz memnunum gayet f/p ama alacaksanız hemen almayın 2 gün sonra black friday indirimleri başlıyor.Tamamdır hocam. Alırsam sıkıntı çıkmaz değilmi? Teşekkür ettim şimdiden.
Bıostar için demiştim. 4 slot olsaydı asus alırdım.B650M-R'dan bahsediyorsanız evet sorun çıkarmaz memnunum gayet f/p ama alacaksanız hemen almayın 2 gün sonra black friday indirimleri başlıyor.
Hocam ramlerin performansını biraz kısıp kullanmak istiyorsanız alınır ama bence b650m-r daha mantıklı zaten anakart 4 kanal desteklemiyorsa kullanamazsınız veya b650 eagle alın;Bıostar için demiştim. 4 slot olsaydı asus alırdım.
Hocam bütçe ayarlamaya çalışayım eğer çıkarsa bunu alayım. Aslında şu anlık 2 ram slotu kullanacağım bütçe çıkmazsa bile ASUS daha mı iyidir bıostar dan?Hocam ramlerin performansını biraz kısıp kullanmak istiyorsanız alınır ama bence b650m-r daha mantıklı zaten anakart 4 kanal desteklemiyorsa kullanamazsınız veya b650 eagle alın;
1.500tl farkla çok daha iyi bir anakart.![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bence asus daha iyidir ama bütçe arttırmaya değer.Hocam bütçe ayarlamaya çalışayım eğer çıkarsa bunu alayım. Aslında şu anlık 2 ram slotu kullanacağım bütçe çıkmazsa bile ASUS daha mı iyidir bıostar dan?
Dostum teşekkür ederim bu kartı satın aldım. Özellikle 4 ram slotu, 3 ssd (1*gen5 2*gen4) ARGB girişleri ve Faz, vrm bolluğu tatmin etti bu fiyat seviyesine göre harika bence. Çoook teşekkür ederim iyi ürün gösterdiğin için. Hayırlı akşamlarHocam ramlerin performansını biraz kısıp kullanmak istiyorsanız alınır ama bence b650m-r daha mantıklı zaten anakart 4 kanal desteklemiyorsa kullanamazsınız veya b650 eagle alın;
1.500tl farkla çok daha iyi bir anakart.![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sağolasınız hocamDostum teşekkür ederim bu kartı satın aldım. Özellikle 4 ram slotu, 3 ssd (1*gen5 2*gen4) ARGB girişleri ve Faz, vrm bolluğu tatmin etti bu fiyat seviyesine göre harika bence. Çoook teşekkür ederim iyi ürün gösterdiğin için. Hayırlı akşamlar
Anakart o kadar farka yol açmaz hocam yeni konu açın o konuda yardımcı olsunlar ben o tip konularda çok iyi değilim ama sorun anakartta değil.bende sorumla konuya dahil olayım. h610m kullanıyorum sistem özelliklerim: rtx4070 12gb i5 14400f 8x2 ram. hiç bir oyunda internette gördüğüm performansları alamıyorum. valorantta işlemcim bir kişide 400 450 fps arası verirken benimki 250 görürse şükür diyorum. aynı şekilde 2k ultra ayarlarda rdr2 oynarken 85 90 dlss kapalı şekilde görüyor ama ben dlss açıkken bile 60-65 arası fpslerde geziyorum üstelik grafiklerde ultrada olmasına rağmen hiç öyle gözükmüyor eski kartım 2060dan daha memnundum. sorum şu; izlediğim kullanıcıların anakart modeli msi z790 sistemlerimiz arasındaki tek fark bu. anakartın farklı olması bu kadar büyük performans kayıplarına yol açar mı ona göre anakartımı z790 ile değiştireceğim veya verdiğiniz önerileri dikkate alarak hareket edeceğim
teşekkürler konu açıyorum şimdi umarım bi çözüm bulunur çok canımı sıkıyor bu olay. iyi akşamlarSağolasınız hocam
Anakart o kadar farka yol açmaz hocam yeni konu açın o konuda yardımcı olsunlar ben o tip konularda çok iyi değilim ama sorun anakartta değil.
Hocam darboğaz diyeceğimde uyumlu parçalar var. Benim de çok bir bilgim yok ama forum açsan iyi olur. Yazılımla ilgili birşey gibi görünüyor bence.teşekkürler konu açıyorum şimdi umarım bi çözüm bulunur çok canımı sıkıyor bu olay. iyi akşamlar
nedense çözülmeyecek gibi geliyor bakalım açtım az önce konuyu hayırlısı artıkHocam darboğaz diyeceğimde uyumlu parçalar var. Benim de çok bir bilgim yok ama forum açsan iyi olur. Yazılımla ilgili birşey gibi görünüyor bence.
İyi akşamlar öyle deme çözülür bence bu konularda bilgisi olan çok.nedense çözülmeyecek gibi geliyor bakalım açtım az önce konuyu hayırlısı artıkteşekkür ediyorum iyi akşamlar