Bir Ekran Kartı Önerinizi Alırım

Oğuzhan Koşar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar sistemimin son eksik parçası ekran kartı .Çok fazla araştırdım test videoları felan ama birde sizin önerınızı almak ıstıyorum 2080 ti alıcam hangısını önerırsınız , neden ? Benım istediğim 2 model var paylasayım

dv3qPD.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tüm kartların çipsetleri eğer aynı ise aralarında frekansa bağlı ortalama 5 FPS fark olur. Soğutmalar artık neredeyse aynı sayılırlar 2 fanlı modellerin hepsi aynı seviyede soğuturlar keza 3 fanlı sürümlerde birbirleri ile aynı değerlerde soğuturlar. 2080 Ti modellerinde bakacağın 2 şey var birincisi fan sayısı 2 fanlı model veya 3 fanlı diye ayır ki aralarında 10 derece kadar fark olabiliyor. Diğeri ise görsellik. Bütçen nedir bilmiyorum ama 2080 Ti 'lar arasında fiyat farkı ciddi açılıyor bence 2080 Ti olsun yeter bütçene hangisi uyuyorsa onu al ve fazla para harcama aralarında çok büyük farklar yok o paraya değecek.

KS

Oğuzhan Koşar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe sıkıntı değil 3 fanlı ıstıyorumda bu 2080 ti nin tartışmasız EN leri felan varmı ki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer RGB 'ye önem veriyorsan en kral RGB ve Performanslı kart Gigabyte AORUS 2080 Ti XTREME 'dir.

Benim önerim eğer RGB odak noktan değilse ve hızlı ve uygun bir kart arıyorsan aşağıdaki modeli al. Aynı FPS 'i alırsın RGB 'yi ayırıyorum ama amaç 2080 Ti almaksa en ucuzunu al ve aşağıdaki kart gerçekten iyi ve oyun hediyesi olmasıda ayrı bir artı. 200 TL 'lik oyun hediyesi var yanında.
https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2080-ti-ventus-11g-oc-gddr6-352bit-dx12-nvidia-ekran-karti/ - 8.681.85 TL - Battlefield 5 hediyesi var üstelik.

KS

Oğuzhan Koşar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3 fanlı ıstıyorum olmusken rgb olayına gelınce rgb li alıyorum ama ayda yılda bir açıp karşısında keyiflenıyorum neden bilmıyorum :)) En soguk calısanını farkı %1 bile olsa o %1 iyi olanını ıstıyorum ama hangisi :) msi gaming x trio testlerde yüksek gibi cıkıyor hep

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte AORUS 2080 Ti XTREME bulursan onu al 1770 Mhz frekansı var RGB 'si çok efsane yok bulamazsan MSI Gaming X-Trio al frekansı 1755 ve RGB olarak arkasından gelen iyi kartlardan.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oğuzhan Koşar' Alıntı:
Bütçe sıkıntı değil 3 fanlı ıstıyorumda bu 2080 ti nin tartışmasız EN leri felan varmı ki

Tasarım ve performans amaçlıyorsan X Trio ya da uğur hocamızın dediği gibi AORUS Xtreme al efsane bir aydınlatmaya sahip. Ama sadelik önemli ve zamanım var dersen Hall Of Fameyede bakılabilir

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Oğuzhan Koşar' Alıntı:

Tasarım ve performans amaçlıyorsan X Trio ya da uğur hocamızın dediği gibi AORUS Xtreme al efsane bir aydınlatmaya sahip. Ama sadelik önemli ve zamanım var dersen Hall Of Fameyede bakılabilir

Aourus efsane birşey yaptı bu yıl helal olsun. Kardeşim nerelerdesin sen :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri