Merhaba arkadaşlar ben witcher 3 indiriyorum ancak 45 gb yükleme çok uzun olduğu için okul kursuna gitmeden steam de indirmeyi başlattım yaklaşık 3 saat indirme süresi var pc nin öyle açık olması sorun yaratır mı okul kursum da 3 saat civarı
Bir sorun olmaz. İndirlemeler için saatlerce burakılabiliyor.Merhaba arkadaşlar ben witcher 3 indiriyorum ancak 45 gb yükleme çok uzun olduğu için okul kursuna gitmeden steam de indirmeyi başlattım yaklaşık 3 saat indirme süresi var pc nin öyle açık olması sorun yaratır mı okul kursum da 3 saat civarı
Bir sorun olmaz hocam.Merhaba arkadaşlar ben witcher 3 indiriyorum ancak 45 gb yükleme çok uzun olduğu için okul kursuna gitmeden steam de indirmeyi başlattım yaklaşık 3 saat indirme süresi var pc nin öyle açık olması sorun yaratır mı okul kursum da 3 saat civarı
Ne indirdin be ohaBen 4gün bilgisayarı açık bıraktığım oluyor bi problem olmadı
bişe indirmedim metin2 de bot açmıştım çar kasıyodu ondanNe indirdin be oha
Sorun olmaz hocam. 16 Megabit internetten dolayı ben geceden öğlene bırakıyorum. Elektrik problemi olmadığı sürece sorun yok.Merhaba arkadaşlar ben witcher 3 indiriyorum ancak 45 gb yükleme çok uzun olduğu için okul kursuna gitmeden steam de indirmeyi başlattım yaklaşık 3 saat indirme süresi var pc nin öyle açık olması sorun yaratır mı okul kursum da 3 saat civarı