Bluetooth Kulaklık Ses Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nhunter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur hocam iyi günler. Bilgisayara bluetooth kulaklık ile bağlanınca sadece Hands Free Ag Audio kısmı seçiliyken ses geliyor. Orada da ses kalitesi aşırı düşük oluyor.

Resimde de görüldüğü gibi. Üstteki seçenek seçiliyken ses gelmiyor. Alttaki seçenekte ses geliyor. Başka bilgisayarda denedim üstteki seçenek seçiliyken ses geliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Ayarları > Sistem > Ses kısmına gelin ve sağ taraftaki Ses Denetim Masası seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede Kayıttan Yürüt sekmesinde Hands-Free AG olanı değil diğer aygıtı seçip Varsayılan aygıt olarak ayarlayın. Daha sonra tekrar Hands-Free AG olanı değil diğer aygıtı seçip Yapılandır seçeneğini kullanın. Daha sonra tekrar Ses Denetim Masası ayarlarında yine Kayıttan Yürüt sekmesindeki Soundcre Life Q10 Stereo seçeneğine çift tıklayın ve açılan pencerede şu ayarları yapın. Levels(Düzeyler) kısmı %100 olsun, Enhancements(Geliştirmeler) sekmesinde Disable all enhancements(Tüm geliştirmeleri devre dışı bırak) işaretli olsun ve aynı sekmede Instant mod(Anlık mod) diye bir seçenek varsa işaretli olmasın, Advanced(Gelişmiş) sekmesinden ise Default Format(Varsayılan Biçim) ayarınız en yüksek Bit ayarında olsun. Her şeyi tamamladıktan sonra Uygula/Tamam seçeneklerinden işlemleri onaylayın ve test edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri