I5 12400f rtx 3060 lı sistem topluyorum sıvı soğutma işlemci için çok iyi olur herkese kolay gelsin
Yarın açıklanacak açıklandığında konuya yazarlar zatenKod dağıtımları başladı mı acaba ?
Yeni aldığım PCde 5600x var ve stok soğutucunun ne kadar yetersiz olduğunu herkes biliyor o yüzden bu fiyata kaçırılmıyacak bir fırsatSelamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
Ekli dosyayı görüntüle 16614
Ekli dosyayı görüntüle 16611
SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler
• NOT: LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 16613
Ekli dosyayı görüntüle 16612
katılım tarihim 10 haziran, senin 29 ekimYeni üyesin bu arada
Mesaj sayısıkatılım tarihim 10 haziran, senin 29 ekimaktif değilim sadece
Asıl önemli olan aktiflik zaten.katılım tarihim 10 haziran, senin 29 ekimaktif değilim sadece
birader sana yalan borcum mu var önceki kodla koltuk paylaşıldı direk aldım koltuğu git bak konuya şimdi de soğutucu paylaşılıyor ilerde işlemciye o kadar para vereceğim için uçuk fiyatlara soğutucu alamayabilirim milleti yargılamadan önce kafanı çalıştırıp iki defa düşün markası ne olduğu belirsiz demişsin bana markası değil verdiği performans önemli testlerine de baktım sonra da yorumumu bıraktım herkesi kendin sanma aktifliğin bile yok burda adam yargılıyorsun yapma!!Dürüstlük iyidir , şöyle lazım hocam böyle ihtiyacım var hocam diyip 1 hafta sonra %80 i sahibindenden ilan açaçcak belki sende dahil
Mesela bir arkadaş yazmış Ryzen 7 5800x3D alıcam böyle bi soğutmaya ihtiyacım var. Hadi ordan derler adama
Bir işlemciye okadar para vericek adama markası ne olduğu belirsiz sıvı soğutmayı kasasına mı sokar
En basit örnekler daha neler neler
Çok haklısın benim şuan ortada sistemim bile yok yaza doğru alicam ama bu fiyata 240mm geçmez bir daha elime almak istiyorum O yüzdenbirader sana yalan borcum mu var önceki kodla koltuk paylaşıldı direk aldım koltuğu git bak konuya şimdi de soğutucu paylaşılıyor ilerde işlemciye o kadar para vereceğim için uçuk fiyatlara soğutucu alamayabilirim milleti yargılamadan önce kafanı çalıştırıp iki defa düşün markası ne olduğu belirsiz demişsin bana markası değil verdiği performans önemli testlerine de baktım sonra da yorumumu bıraktım herkesi kendin sanma aktifliğin bile yok burda adam yargılıyorsun yapma!!
Sabırsızlıkla bekliyorumSelamlar arkadaşlar,
Sıvı soğutmayı alacak arkadaşlarımızı belirlemeye başladık. Bu konudan güncellemesini yapacağım.
BekliyoruzSelamlar arkadaşlar,
Sıvı soğutmayı alacak arkadaşlarımızı belirlemeye başladık. Bu konudan güncellemesini yapacağım.
Bekliyoruz HocamSelamlar arkadaşlar,
Var bir butcemiz ve hayalimizSelamlar arkadaşlar,