Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lineman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
I5 12400f rtx 3060 lı sistem topluyorum sıvı soğutma işlemci için çok iyi olur herkese kolay gelsin

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda yeni bir sistem aldım yıllar sonra ilk kez nasip oldu, sistemde işlemcim R5 5600X stok soğutucu ile kullanıyorum boşta sıcaklık 75-85 arası değişiyor yük altinda 90-95 civarı, yakın zamanda soğutucu almayı düşündüm ancak bütçem olmadı, forma kule tipi almak istediğimi yazmıştım bende indirim bekliyordum ve bütçe ayarlamaya çalışıyordum, ancak şansıma tekrardan bu fırsat sunuldu PC Hocası tarafından umarım, bende hak kazanırım ve form içinde benim içinde faydalı bir fırsat etkinliği olur ❤️ Sevgilerle, sağlıcakla.

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Öncelikle Teşekkürler , ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. 5600x İşlemcimde stok soğutucusu yetersiz kalıyor malesef. Sistemde tek eksiğim sıvı soğutma. Umarım bu imkandan Forum arkadaşlarım gibi bende faydalanabilirim.

Bburakcolak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Uzun süredir para biriktirip monitör klavye mouse kulaklık dahil bir sistem topluyorum ilk masaüstü oyun bilgisayarım olacak. 5600x işlemci kullanacağım için kule tipi fan almayı düşünüyordum ama bu soğutucuyu alabilirsem çok tatlı olur alamazsam sa şansıma küs kule tipi beni bekler

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
Yeni aldığım PCde 5600x var ve stok soğutucunun ne kadar yetersiz olduğunu herkes biliyor o yüzden bu fiyata kaçırılmıyacak bir fırsat

dontouchme177

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok ihtiyacım var tron phc aldım ve soğutum eksik öneriniz üzerine aldığım sistemi öneriniz üzerine update etmek istiyorum

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Tatışmaya gerek yok beyler asıl önemli olan aktiflik ama şans işi belki tutacak adama denk gelecek boşverin devam edin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Dürüstlük iyidir , şöyle lazım hocam böyle ihtiyacım var hocam diyip 1 hafta sonra %80 i sahibindenden ilan açaçcak belki sende dahil ;)
Mesela bir arkadaş yazmış Ryzen 7 5800x3D alıcam böyle bi soğutmaya ihtiyacım var. Hadi ordan derler adama
Bir işlemciye okadar para vericek adama markası ne olduğu belirsiz sıvı soğutmayı kasasına mı sokar ;)
En basit örnekler daha neler neler
birader sana yalan borcum mu var önceki kodla koltuk paylaşıldı direk aldım koltuğu git bak konuya şimdi de soğutucu paylaşılıyor ilerde işlemciye o kadar para vereceğim için uçuk fiyatlara soğutucu alamayabilirim milleti yargılamadan önce kafanı çalıştırıp iki defa düşün markası ne olduğu belirsiz demişsin bana markası değil verdiği performans önemli testlerine de baktım sonra da yorumumu bıraktım herkesi kendin sanma aktifliğin bile yok burda adam yargılıyorsun yapma!!

Absolutely

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Amd Stok soğutucum var. Oyun oynarken 83-85 derecelerde oluyor işlemcim. Böyle bir sıvı soğutucu arıyordum. Kod alabilirsem satın almak istiyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
birader sana yalan borcum mu var önceki kodla koltuk paylaşıldı direk aldım koltuğu git bak konuya şimdi de soğutucu paylaşılıyor ilerde işlemciye o kadar para vereceğim için uçuk fiyatlara soğutucu alamayabilirim milleti yargılamadan önce kafanı çalıştırıp iki defa düşün markası ne olduğu belirsiz demişsin bana markası değil verdiği performans önemli testlerine de baktım sonra da yorumumu bıraktım herkesi kendin sanma aktifliğin bile yok burda adam yargılıyorsun yapma!!
Çok haklısın benim şuan ortada sistemim bile yok yaza doğru alicam ama bu fiyata 240mm geçmez bir daha elime almak istiyorum O yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri