- Tepki
- 8
AMD Wraith Prism soğutucu bakıyorumdum. Üzerine denk geldi. Hayırlısı artık.Selamlar arkadaşlar,
Sıvı soğutmayı alacak arkadaşlarımızı belirlemeye başladık. Bu konudan güncellemesini yapacağım.
AMD Wraith Prism soğutucu bakıyorumdum. Üzerine denk geldi. Hayırlısı artık.Selamlar arkadaşlar,
Sıvı soğutmayı alacak arkadaşlarımızı belirlemeye başladık. Bu konudan güncellemesini yapacağım.
kazananları secmeye başlamışlar 1 saate acıklanır herhaldeNe zaman açıklanacak ?
Dört gözle bekliyoruz hocam hadi inşallahSelamlar arkadaşlar,
Allah'ım sen nasip et amin.Selamlar arkadaşlar,
Senin sıcaklıklar nasıl benim baya çıkıyor oyunda ve boşta kaç derecei5 12400F işlemcim var fakat stok fan kullanıyorum benim için güzel bir fırsat almak isterim böyle güzel indirimler için de teşekkür ediyorum..
Benimde 12400F 86 dereceleri görüyorum stok fan çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor.Senin sıcaklıklar nasıl benim baya çıkıyor oyunda ve boşta kaç derece
Benim 95e çıkıyor yaBenimde 12400F 86 dereceleri görüyorum stok fan çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor.
Sizdede çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor dimi çok rahatsız ediyor artık.Benim 95e çıkıyor ya
Herkese bol şans inşallah en çok lazım olana çıkarSelamlar arkadaşlar,
Uçak pisti var sanki kasanın içinde hocamSizdede çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor dimi çok rahatsız ediyor artık.
Boşta kaç dereceSizdede çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor dimi çok rahatsız ediyor artık.
Boşta kaç dereceBenimde 12400F 86 dereceleri görüyorum stok fan çok hızlı dönüyor ve çok ses yapıyor.
Daha önceki yazdığım yorumu biri beğenmiş. Tebrikler ödül kazandınız diye mesaj geldi sevindim ama kısa sürdü. Beklemedeyiz herkes ileToki Ev kurası bekler gibi bekliyoruz.![]()