Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Yine yangınlar yine ben hduxbdhx

Almak istemeyen olursa veya makul bir fiyata bırakırsa kodu alabilirim çıkanlara hayırlı olsun

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,372
yaşasın 1200 TL'ye alabiliyorum nasıl yapıcam :D

konu içerisinde yazıyor. Özel mesaj yolu ile kodları ileteceğim. Firmadan özel kodların bana ulaşmasını bekliyorum. Ardından tüm kazanan arkadaşlarım ürünleri alabilecekler. Mesaj bekleyin lütfen..

Absolutely

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yedeklerde bile yokuz ya :( Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Çok sağolun pc tv ailesi

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,372
Yedeklerde bile yokuz ya :( Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.

Üzülmeyin. Bu hiç bir yerde olmayan fiyatlar her hafta devam edecek. Foruma emek veren arkadaşlarımızın bu içeriklerden sonuna kadar beslenmesi için her şeyi yapacağım. Haftaya yeni ürünler ayarladık. Duyurusunu yapacağız.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
çok teşekkürler. kodu ilettiğiniz gibi satın alacağım. bir ihtiyacımı daha indirimden güzel fiyata pc hocası forumdan almış olacağım

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha bu tarz ürünler gelir gibi aktif olmaya bakın iyi forumlar dilerim tekrardan hayırlı olsun :)

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha gelir
Hocam size çok net bir sorum olucak müsaitlik durumunuz varsa özelden yazabilir misiniz yoksa buraya yazıyım mı arkadaşlar da okusun mu ?

Absolutely

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Üzülmeyin. Bu hiç bir yerde olmayan fiyatlar her hafta devam edecek. Foruma emek veren arkadaşlarımızın bu içeriklerden sonuna kadar beslenmesi için her şeyi yapacağım. Haftaya yeni ürünler ayarladık. Duyurusunu yapacağız.
Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yeni kampanyaları bekliyoruz. Daha önce Youtube üzerinden takip ediyordum. Forum daha yeni keşfettim. Şuan ilk önceliğim 3060Ti güzel bir sistem. Umarım yakın zamanda gelir. O zamana kadar odamı ısıtan 3600 ve 1060 ile devam :D

Absolutely

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha gelir
Daha önce forum üzerinden takip etmedim devamlı youtube dan takip ediyordum. Bu kampanya ile forumu keşfettim. Kısmet bir sonrakine artık. Sistem takipini youtube çan ile yapıyordum burada daha iyi olur erken takip etme şansım oldum. Önümüzdeki kampanyalara artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri