yaşasın 1200 TL'ye alabiliyorum nasıl yapıcam![]()
Valla ihtiyacım vardı 1200'e geldi hemen kod gelse de alsamHayırlı olsun kodu alan arkadaşlara inşallah ihtiyacı olan almıştır
Çok sağolun pc tv ailesiArkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;
1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC
DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.
Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.
1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut
YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)
1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti
HAFTAYA:
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.
O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.
KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Yedeklerde bile yokuz yaKazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.
çok teşekkürler. kodu ilettiğiniz gibi satın alacağım. bir ihtiyacımı daha indirimden güzel fiyata pc hocası forumdan almış olacağımArkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;
1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC
DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.
Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.
1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut
YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)
1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti
HAFTAYA:
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.
O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.
KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha bu tarz ürünler gelir gibi aktif olmaya bakın iyi forumlar dilerim tekrardan hayırlı olsunYedeklerde bile yokuz yaKazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.
Hocam size çok net bir sorum olucak müsaitlik durumunuz varsa özelden yazabilir misiniz yoksa buraya yazıyım mı arkadaşlar da okusun mu ?maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha gelir
Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yeni kampanyaları bekliyoruz. Daha önce Youtube üzerinden takip ediyordum. Forum daha yeni keşfettim. Şuan ilk önceliğim 3060Ti güzel bir sistem. Umarım yakın zamanda gelir. O zamana kadar odamı ısıtan 3600 ve 1060 ile devamÜzülmeyin. Bu hiç bir yerde olmayan fiyatlar her hafta devam edecek. Foruma emek veren arkadaşlarımızın bu içeriklerden sonuna kadar beslenmesi için her şeyi yapacağım. Haftaya yeni ürünler ayarladık. Duyurusunu yapacağız.
Daha önce forum üzerinden takip etmedim devamlı youtube dan takip ediyordum. Bu kampanya ile forumu keşfettim. Kısmet bir sonrakine artık. Sistem takipini youtube çan ile yapıyordum burada daha iyi olur erken takip etme şansım oldum. Önümüzdeki kampanyalara artık.maalesef ki rütbelere göre çıkıyor mesaj ve tepkiye bağlı forumda aktif olursanız şansınız artacaktır daha gelir