Ben önceki çekilişe katilmadim ihtiyacim yoktu koltuğaArtur sen ve ben önceki çekilişide kazanmıştık değil mı?
Ben önceki çekilişe katilmadim ihtiyacim yoktu koltuğaArtur sen ve ben önceki çekilişide kazanmıştık değil mı?
Hocam verilecek kodlar ne kadar süre geçerli olacak malum k.karti ekstre tarihini beklemek zorundayım.
Böyle olması daha iyi eminim ihtiyacı olana gidiyordum. Ve eve bu fiyata satılabiliyor fakat bu yazıldığı gibi 'SINIRLI' hepsini bu fiyata satsa zaten zarar edecek demektir. Aktiflik ve çekiliş amacı kullanılıyor bu durum. Aktifliğin devam ederse sende kazanabilirsin.İndirimi belli kişilere değil de herkese yapsalardı ne olurdu sanki. Bu fiyata satabiliyosa yine kar ediyor demektir 10 tane satacağına 500 tane satar sürümden kazanırdı. Üyesine göre ayrım yapılması hoş olmadı ayrıca. Ben de yeni üyeyim günahım ne.
Benim ihtiyacım vardı fakat katılmadım, nakit sıkıntısından dolayı ihtiyacı olana çıkmıştır umarımBen önceki çekilişe katilmadim ihtiyacim yoktu koltuğa
İndirimi belli kişilere değil de herkese yapsalardı ne olurdu sanki. Bu fiyata satabiliyosa yine kar ediyor demektir 10 tane satacağına 500 tane satar sürümden kazanırdı. Üyesine göre ayrım yapılması hoş olmadı ayrıca. Ben de yeni üyeyim günahım ne.
Sonuçlar açıklandı kankamForuma bir yıldır falan kayıtlıyım ama hiç aktif olmadım. Bu soğutucuyu Ryzen 5 5600 işlemcime stok soğutucu yetmediği için istiyorum. İşlemci yük altında 85 derecelere ulaşıyor. Hayırlısıyla bu indirim vesilesiyle forumda daha çok aktif olmak isterim.
Foruma bir yıldır falan kayıtlıyım ama hiç aktif olmadım. Bu soğutucuyu Ryzen 5 5600 işlemcime stok soğutucu yetmediği için istiyorum. İşlemci yük altında 85 derecelere ulaşıyor. Hayırlısıyla bu indirim vesilesiyle forumda daha çok aktif olmak isterim.
Hocam tarihler uymazsa koda talibimHocam verilecek kodlar ne kadar süre geçerli olacak malum k.karti ekstre tarihini beklemek zorundayım.
Hayırlı olsun alanlaraSelamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
Ekli dosyayı görüntüle 16614
Ekli dosyayı görüntüle 16611
SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler
• NOT: LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 16613
Ekli dosyayı görüntüle 16612
GÜNCELLEME
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;
1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC
DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.
Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.
1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut
YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)
1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti
HAFTAYA:
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.
O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.
Bende aynı şekilde fakat koltuğu alamadım başka arkadaşımıza verdim bu soğutucu cidden iyi olucakHem koltukta hem burada çıkmışım as talihli olarak çok mutlu oldum koltuğu aldığım gibi bunu da alırım işlemci değişikliği için gözümde büyütüyordum soğutucuyu fiyatlardan dolayı çok sevindim yine bu indirimi sağlayan taner hocam ve ekibinin ağzına emeğine sağlık.
@OceanLaB
Hayır ya buna yağmur suyu doldurman lazım özel bir su (!)Beyler yanlış anlamayın bana çıktıda buna sumu koycaz arabadaki antifrizden koysak olur mu![]()
Hem koltukta hem burada çıkmışım as talihli olarak çok mutlu oldum koltuğu aldığım gibi bunu da alırım işlemci değişikliği için gözümde büyütüyordum soğutucuyu fiyatlardan dolayı çok sevindim yine bu indirimi sağlayan taner hocam ve ekibinin ağzına emeğine sağlık. Sizlerin sayesinde 2k tl'ye yakın para tasarruf ettim
@OceanLaB
Hocam içinde geliyor zaten ekstra bir şey yapmanıza gerek yokBeyler yanlış anlamayın bana çıktıda buna sumu koycaz arabadaki antifrizden koysak olur mu![]()
Bakalım hocam 15inde kesiliyor aksi bir durum olur ise aklimdasiniz.Hocam tarihler uymazsa koda talibim![]()
. Son şanslarımı deniyorum
.
Sagolun hocam tekrardan <3Güzel günlerde kullanın![]()