Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Kullanamadığınız kod var ise talibim :) koltuğa param sıkışmıştı alamamıştım bu ürünü almak isterim.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Teşekkürler 1.199TLden yararlanicam bende, bu indirim kodu kaç gün geçerli acaba malum k.karti ekstre tarihini bekliyorum :)

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Ben de 1. yedek seçilmişim. 999 TL listesindeki arkadaşlardan vazgeçen olursa değerlendirmek isterim, herkes için hayırlısı olsun :) Böyle etkinlikler için de teşekkürler yönetime

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Hocaaam sen var ya eli öpülesi adamsin. Ağırlıktan yürüyemiyor yaaa :D

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
793
bana da cıkmıs emeği gecen herkese tesekkürler. bu arada daha dün sizi rüyamda gördüm iron spider pc gibi ülkemızde ses getirecek bi proje yapıyordunuz. var mı öyle çalışmalar tekrardan hocam :) @OceanLaB

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Çok teşekkür ederim hocam kazandığıma çok sevindim kodlar iletildiğinde alacağım. Montajını da sizin videonuzdan yaparım artık.Bir de haftaya da katılmayı düşünüyorum ssd veya psu için iyi olur benim açımdan. iyi günler dilerim

tahsin053

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İndirimi belli kişilere değil de herkese yapsalardı ne olurdu sanki. Bu fiyata satabiliyosa yine kar ediyor demektir 10 tane satacağına 500 tane satar sürümden kazanırdı. Üyesine göre ayrım yapılması hoş olmadı ayrıca. Ben de yeni üyeyim günahım ne.

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Hocam çekilişte çıkan arkadaşlar isterse beyaz olan modeli alabilecek mi ? Bunu konuşacaktınız bir sonuca varabildiniz mi hocam ? @OceanLaB

mhmtemre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İndirimi belli kişilere değil de herkese yapsalardı ne olurdu sanki. Bu fiyata satabiliyosa yine kar ediyor demektir 10 tane satacağına 500 tane satar sürümden kazanırdı. Üyesine göre ayrım yapılması hoş olmadı ayrıca. Ben de yeni üyeyim günahım ne.
Hocam amaç forumun aktif tutulması ve ihtiyacı olan kişilere destek sağlanması böyle olması daha iyi. Diğer türlü burada olmayan biri gelip direkt olarak katılması forumdaki aktif üyeler için haksız bi durum oluştururdu.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376

Üyeye göre olacağını en başta belirtiyoruz ancak okumuyorsunuz. Ayrıca "o fiyata satılabiliyorsa 500 tane de satılabilir" mantığı hiç bir yerde yok. Zira arada yazdıkları zararı "marketing" sayıyorlar. Hem al-satçılar gelip ürünü alacak hiç emek vermeden oh ne güzel hem de emek veren insanların önüne geçecekler. Neden?

999 TL yani 52 dolara 240 mm sıvı soğutma hiç bir yerden bulamazsınız. Burada amaç "ben alamadım benim günahım ne?" değil, foruma emek verdikçe sevabını kazanmanız. O sevabını da bu şekilde indirimli ve kârlı ürünler alarak çevirebilirsin.

Foruma zaten bu gözle bakıyorsanız ne bize faydası olur, ne kendinize. İlk önce amacı anlamak lazım.

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Çekiliş için teşekkürler. Yedeklerde bulunuyorum ihtiyacı olmayan birine çıkmış ise yardımcı olursa sevinirim 🙂

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Üyeye göre olacağını en başta belirtiyoruz ancak okumuyorsunuz. Ayrıca "o fiyata satılabiliyorsa 500 tane de satılabilir" mantığı hiç bir yerde yok. Zira arada yazdıkları zararı "marketing" sayıyorlar.

999 TL yani 52 dolara 240 mm sıvı soğutma hiç bir yerden bulamazsınız. Burada amaç "ben alamadım benim günahım ne?" değil, foruma emek verdikçe sevabını kazanmanız. O sevabını da bu şekilde indirimli ve kârlı ürünler alarak çevirebilirsin.

Foruma zaten bu gözle bakıyorsanız ne bize faydası olur, ne kendinize. İlk önce amacı anlamak lazım.
Hocam verilecek kodlar ne kadar süre geçerli olacak malum k.karti ekstre tarihini beklemek zorundayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri