Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
almak isteyen yeni kayıt olmuş arkadaşlara söyleyeyim 1 mesajınız varsa alma ihtimaliniz düşük forumda emek veren ve rütbesi yüksek olan kişilerden başlanacak dağıtılmaya kodlar arkadaşlar

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Ryzen 5 5600 işlemcim genel olarak ısındığı için kule tipi soğutucu düşünüyordum, bunu görünce bir şansımı deneyeyim dedim. Eğer sizin içinde uygun ise katılmak istiyorum. PCHocası'nı uzun zamandır takip ediyorum, foruma katılalı çok olmadı. Bilgi ve tecrübelerim ile arkadaşlara yardımcı olmayı isterim.

Son düzenleme:

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum çünkü. İntel 12400F işlemcimde stok soğutucu var sıcaklık değleri 86 dereceleri görüyor malasef odamda çok havadar olmadığı için bu nedenle işlemci çok hızlı şekilde dönüyor ve çok ses yapıyor bazen katlanamaz derecede oluyor. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi fazlasıyla rahatlatacaktır.

Son düzenleme:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
am4 desteği yokmu? 5600x almayı planlıyorum ona takamammı?

am4 ve am5 desteği var konuda yazmışlar

ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum çünkü. İntel 12400F işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklar degeeleri 86 dereceleri görüyor malasef odamda çok havadar olmadigi için bu nedenle işlemci çok hızlı şekilde dönüyor ve çok ses yapıyor bazen katlanamaz derecede oluyor. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi fazlasıyla rahatlatacaktır.

12400f için stok soğutucu sıkıntı zatenya

Ryzen 5 5600'e kule tipi soğutucu düşünüyordum bunu görünce bir şansımı deneyeyim dedim PCHocası'nı uzun zamandır takip ediyorum foruma daha yeni katıldım

hoşgeldin hocam aramıza kalıcı olursun inşallah

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
haftaya 5600x li sistem siparişi vericem onun için almayı planlıyorum sizde uygun görürseniz

PashaTriceps

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
12400F İçin güzel bir kasa ile stok soğutucu bile yeterli gelebilir aslında ama ileride işlemci güncellemeyi düşünürseniz (13400F gibi) 240mm almanız güzel bir şey olur.

Destek olarak ise kasanız 360mm'ye kadar destek sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16619
Lian li laancool 215 kasam var, i5 12400f stok soğutucu ile valorantta 60-65 derecelerde geziyor. Soğutucu almalı mıyım sizce ?

Skavak06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hayatımdaki ilk sisteminin ilk parçası olarak bunun olması ümidiyle :) devamı parça parça askerden sonra devam edecek :) $25

mustafabey555

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5 3600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemime iyi gelecektir.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Lian li laancool 215 kasam var, i5 12400f stok soğutucu ile valorantta 60-65 derecelerde geziyor. Soğutucu almalı mıyım sizce ?

valorant zorlamıyor hocam sistemleri ağır bir oyunda denerseniz 75-80 görür stok soğutucu ancak sadece valorant oynuyorum başka oyun oynamıyorum derseniz gerek yok

bysahman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
R5 5600x ve 3060ti sistemimin içinde adeta soğuk rüzgarlar estirecek bir sıvı soğutma 🤗

Celaltuzunn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
Sıvı soğutucuyu almak istiyorum çünkü 6 ay önce falan gaming genden sizin sitemi almıştım rtx 2060 lı r5 4500 var içinde uakın zamanda yükseltme yapıp r5 5500 ve ya 5600 almayı planlıyorum bütçem az biraz biriktimem gerek ama sıvı soğutucu ya param yeter şu an OC yapmak istiyorum şu anki işlemcime şu an pek yeterli gelmiyor bana bu yüzden de sıvı soğutma şart umarım alabilirim.Fiyat konusunda yardımcı olduğun içinde teşekkürler PC hocası😁

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
2 aydır bilgisayar toplamak için çalışıyorum ve bu ürünü almam alım süremi kısaltacak yani almam benim açımdan çok iyi olurdu

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

kaiser soze

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
ID-Cooling FrostFlow 240 benim Ryzen 7 3700X ile güzel giderdi. 4250 MHz hızda kullanıyorum. Yaz aylarında rahatlatır ve daha fazla hız imkanı tanıyabilir.

Keşke sabah akşam Facebook grubuna bakacağıma buraya girseymişim. Güzelim fırsatı kaçırdık. Rütbeliler bize bırakmaz bunu.

My_Efsane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. intel i5 11400f var sistemimde stock sogutucu ile kullanıyorum sistemim rahat edebilir 240mm fazlasıyla yeter işlemciyi güncellesem bile iş görür
PC HOCASI ailesine selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri