İndirimden koltuk aldım inşallah bu da ihtiyacı olanlara çıkar. r5 3500 cpu olduğu için benim ihtiyacım yok.
kopyala yapıştır yapmış.. admin örnek olarak böyle yazabilirsiniz demişyamaşallah hocam 85 derecede iyiymiş
AM4 Desteği bulunuyor , takabilirsiniz.am4 desteği yokmu? 5600x almayı planlıyorum ona takamammı?
am4 desteği yokmu? 5600x almayı planlıyorum ona takamammı?
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum çünkü. İntel 12400F işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklar degeeleri 86 dereceleri görüyor malasef odamda çok havadar olmadigi için bu nedenle işlemci çok hızlı şekilde dönüyor ve çok ses yapıyor bazen katlanamaz derecede oluyor. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi fazlasıyla rahatlatacaktır.
Ryzen 5 5600'e kule tipi soğutucu düşünüyordum bunu görünce bir şansımı deneyeyim dedim PCHocası'nı uzun zamandır takip ediyorum foruma daha yeni katıldım
haftaya 5600x li sistem siparişi vericem onun için almayı planlıyorum sizde uygun görürsenizSelamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
Ekli dosyayı görüntüle 16614
Ekli dosyayı görüntüle 16611
SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler
• NOT: LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 16613
Ekli dosyayı görüntüle 16612
Lian li laancool 215 kasam var, i5 12400f stok soğutucu ile valorantta 60-65 derecelerde geziyor. Soğutucu almalı mıyım sizce ?12400F İçin güzel bir kasa ile stok soğutucu bile yeterli gelebilir aslında ama ileride işlemci güncellemeyi düşünürseniz (13400F gibi) 240mm almanız güzel bir şey olur.
Destek olarak ise kasanız 360mm'ye kadar destek sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 16619
Lian li laancool 215 kasam var, i5 12400f stok soğutucu ile valorantta 60-65 derecelerde geziyor. Soğutucu almalı mıyım sizce ?
Sıvı soğutucuyu almak istiyorum çünkü 6 ay önce falan gaming genden sizin sitemi almıştım rtx 2060 lı r5 4500 var içinde uakın zamanda yükseltme yapıp r5 5500 ve ya 5600 almayı planlıyorum bütçem az biraz biriktimem gerek ama sıvı soğutucu ya param yeter şu an OC yapmak istiyorum şu anki işlemcime şu an pek yeterli gelmiyor bana bu yüzden de sıvı soğutma şart umarım alabilirim.Fiyat konusunda yardımcı olduğun içinde teşekkürler PC hocasıSelamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
Ekli dosyayı görüntüle 16614
Ekli dosyayı görüntüle 16611
SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler
• NOT: LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 16613
Ekli dosyayı görüntüle 16612
Rdr 2 de zorlar galiba. Bir de bu indirimli soğutucu için nereye yorum yapacağız?valorant zorlamıyor hocam sistemleri ağır bir oyunda denerseniz 75-80 görür stok soğutucu ancak sadece valorant oynuyorum başka oyun oynamıyorum derseniz gerek yok
Rdr 2 de zorlar galiba. Bir de bu indirimli soğutucu için nereye yorum yapacağız?
Teşekkür ettim abiKulaklık için ayrı bir konuda konuşuruz ürün belirleriz. Haftaya bir konu açacağım "ne gelsin bundan sonra?" diye.