Yeni işlemci ile sıvı soğutucu alıcaktım tam üzerine geldi . aktif değilim zamanım olmadığı için umarım alabilirim sağlık olsun.Selamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
Ekli dosyayı görüntüle 16614
Ekli dosyayı görüntüle 16611
SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler
• NOT: LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 16613
Ekli dosyayı görüntüle 16612
Hocam benimde sıvı soğutmaya ihtiyacım var beyazından alabiliyor muyuz o fiyata beyaz sistemim. R5 5600x kendi fanıyla çok ısınıyor maalesef
Beyazı çok hoş gözüküyor. Böyle bir güzellik daha yaparlarsa seviniriz. İsteyene siyah isteyene beyaz şeklinde.Bir konuşurum firma ile beyaz alabiliyor muyuz diye. Ancak siyah için konuştuk. Kırmazlar diye düşünüyorum.
Valla beyaz olursa harika olur. Sistemim ve kasam siyah ağırlıklı ama beyaz soğutucu çok çok iyi olacaktır.Bir konuşurum firma ile beyaz alabiliyor muyuz diye. Ancak siyah için konuştuk. Kırmazlar diye düşünüyorum.
Hocam klavye gelir mi? Klavye bekliyorum.Selamlar arkadaşlar,
PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.
• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu
1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.
2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.
ÖRNEK BİR YORUM:
"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.
Size çıkarsa iyi olur bence. Tam o işlemci civarlarına göre bir soğutucu.İntel i5 12600 işlemcim var , stok soğutucu , ısıtmaktan baska birşey yapamıyor , bu işimi görür galiba![]()
Acikcasi hayatimda ilk defa oyuncu bilgisayari topladim, kasanin icinde tek eksik sogutucunun olmamasi. Stok fan var fakat islemciyi zorlayinca isi cok yukseliyor, soyle bi urunu alsat icin kullanmak en mantiksizi.Selamlar arkadaşlar,
ÖRNEK BİR YORUM:
Hoşbuldum hocam geçen koltuk indiriminde 1 mesaj ile alan çok kişi olmuş bari şimdiden biraz forumda ki konularda yardımcı olayım da belki bir kaç kişinin önüne geçerim. Bu arada seçilenler ne zaman belli olacak?hoş geldiniz
Hoşbuldum hocam geçen koltuk indiriminde 1 mesaj ile alan çok kişi olmuş bari şimdiden biraz forumda ki konularda yardımcı olayım da belki bir kaç kişinin önüne geçerim. Bu arada seçilenler ne zaman belli olacak?
O zaman güzel bugün ve pazar günü boşum biraz aktif olayım bariPazartesi günü belli olacak..