Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zorba

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam benimde sıvı soğutmaya ihtiyacım var beyazından alabiliyor muyuz o fiyata beyaz sistemim. R5 5600x kendi fanıyla çok ısınıyor maalesef

federico

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
AM4 tabanlı bir sistem kullanmaktayım, İntel bir sisteme adım adım geçmek istiyorum. Bu soğutucu işimi fazlasıyla görecektir. Umarım sıra bize de gelebilir. Böyle uğraşlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

S O A L

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ryzen 5 1600 işlemcim var ama stok fan var oyunlarda 60-70 dereceleri görüyor alırsam inş dereceler düşecek

Azteack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5 5600 işlemcimde stok soğutucu yetmiyor zaten sıvı soğutma almak istiyordum ama ütopik fiyatlar var 999 tl bandına çok iyi bi fiyat performans olacağını düşünüyorum

muratm3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

Ekli dosyayı görüntüle 16614

Ekli dosyayı görüntüle 16611

SIVI SOĞUTMAYI NASIL ALACAĞIZ?

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

ID-Cooling FrostFlow X 240 Teknik Özellikler

• NOT:
LGA 1700 ve AM5 soket desteği mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 16613

Ekli dosyayı görüntüle 16612
Yeni işlemci ile sıvı soğutucu alıcaktım tam üzerine geldi . aktif değilim zamanım olmadığı için umarım alabilirim sağlık olsun.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Hocam benimde sıvı soğutmaya ihtiyacım var beyazından alabiliyor muyuz o fiyata beyaz sistemim. R5 5600x kendi fanıyla çok ısınıyor maalesef

Bir konuşurum firma ile beyaz alabiliyor muyuz diye. Ancak siyah için konuştuk. Kırmazlar diye düşünüyorum.

Katokita52

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ryzen 5 5600 işlemci, AMD 6700xt 12 gb ekran kartı kullanıcısıyım. Sıvı soğutucu hayallerimden birisiydi. Eğer uygun görülürse almak isterim.

Berataky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bayağı zamandır sıvı soğutma arayışındaydım üstüne bunun gelemesi çok iyi oldu ryzen 5 5600x işlemcimi eski işlemcimin stok fanıyla kullanıyodum bu soğutma bana çok işe yarıyacak.

Taha Yusuf Sağman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İntel i5 12600 işlemcim var , stok soğutucu , ısıtmaktan baska birşey yapamıyor , bu işimi görür galiba :)

AwaRee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selamlar arkadaşlar,

PC Hocası Forum'a emek verenleri desteklemeye ve firmalarla görüşmelerime devam ediyorum. Bu sefer Gelbura.com ile birlikte ID-Cooling FrostFlow X 240mm sıvı soğutma piyasada minimum 1.881 TL satılırken, foruma özel PAZARTESİ GÜNÜ 999 TL inecek. Ki bu fiyata zaten kaliteli bir 240mm sıvı soğutma bulmamız imkânsız.

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-frostflow-x-240-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu

1-) Her zaman olduğu gibi önceliğimiz forumda mesaj sayısı, konu sayısı ve rozet rütbelerini göz önüne alarak "en fazla emek verenden, en aza doğru" sıralama yapmak. Yine ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarımıza özelden indirim kodunu vereceğim. Herkes 1 adetten başka alamayacak.

2-) Ürünü almak isteyen TÜM KULLANICILAR yorumlara özgün olarak ürünü neden almak istediğini yazmaları ve katılmak için mesaj atmaları yeterlidir.

ÖRNEK BİR YORUM:

"ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum. Ryzen 5600 işlemcimde stok soğutucu var sıcaklıklarım 75-80 derece arası. Böyle bir sıvı soğutma sistemimi rahatlatacaktır." gibi fikir ve düşüncelerinizi belirterek yazmanız yeterli.

• NOT:

Hocam klavye gelir mi? Klavye bekliyorum.

Newb

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

ÖRNEK BİR YORUM:

• NOT:

Acikcasi hayatimda ilk defa oyuncu bilgisayari topladim, kasanin icinde tek eksik sogutucunun olmamasi. Stok fan var fakat islemciyi zorlayinca isi cok yukseliyor, soyle bi urunu alsat icin kullanmak en mantiksizi.

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Hoşbuldum hocam geçen koltuk indiriminde 1 mesaj ile alan çok kişi olmuş bari şimdiden biraz forumda ki konularda yardımcı olayım da belki bir kaç kişinin önüne geçerim. Bu arada seçilenler ne zaman belli olacak?

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Hoşbuldum hocam geçen koltuk indiriminde 1 mesaj ile alan çok kişi olmuş bari şimdiden biraz forumda ki konularda yardımcı olayım da belki bir kaç kişinin önüne geçerim. Bu arada seçilenler ne zaman belli olacak?

Pazartesi günü belli olacak..

alperencetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
İ5 12400f işemci kullanıyorum, Battlefield 2042 gibi yüksek işlemci kullanımı olan oyunlarda sıcaklıklar çok artıyor ve fan sesi rahatsız ediyor. Bu seveple ID-Cooling FrostFlow 240 sıvı soğutucusunu almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri