Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Heyecandan pomba üzerindeki etiketi sökmeden taktığım için 85 dereceleri gördü işlemci :D çıkardığımda etiket işlemciye yapışmıştı :D çektim ve temizledim verilen kitteki termal macun 2. kez sürebilecek şekilde yetiyor bu arada.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Egzoz fanı olarak kullanmamız gerekmiyor mu ? içeri hava çekecek şekilde takarsanız radyatördeki sıcaklık kasanın içine doğru akar.
kasalarda hava sirkülasyonu önden arkaya ve ek olarak aşağıdan yukarı doğru olmalıdır. ön panele takarken ki amacımız fanın dışarıdan aldığı temiz havayı radyatöre üfleterek radyatörü soğutmasını sağlıyoruz ve kasanın hava sirkülasyonunu da bozmamış oluyoruz.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Ben başlı başına yanlış takmışım ozaman :D

Benim fanlar içerden dışarıya radyatöre veriyorum pc hocasi videosunda fanlar hortumun olduğu yere takılır demişti o yüzden böyle taktım @Kenpachi Zaraki

Ekli dosyalar

• 761705C8-8C24-480F-B14C-67783BF9A1DD.jpeg
    761705C8-8C24-480F-B14C-67783BF9A1DD.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 18
KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821

Benim fanlar içerden dışarıya radyatöre veriyorum pc hocasi videosunda fanlar hortumun olduğu yere takılır demişti o yüzden böyle taktım @Kenpachi Zaraki
o şekilde radyatör üste takılırsa doğru diye düşünüyorum. ama kasalarımız aynı bızım üste montaj olmuyor ne yazık ki :)

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256

Sadece fanların yönünü değiştirin yeterli. İçeri hava verecek şekilde yani. Radyatörün önüne takmanıza gerek yok ama yer varsa hem öne hem arkaya fan takıp push pull yapabilirsiniz..

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Forumda ürünü satan kullanıcı tespit edilmiş olup, kendisine bilgi verildiği gibi kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. Aynı nickin hem IP yönünden hem de e-posta yönünden bir sonraki indirimlerde ürün alabilmesi yasaklanmıştır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri