Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Arkadaşlar valorant gibi bir oyunda 60 dereceyı rahat geçen işlemci 65 derecelerdeyken şuan max 45 dereceyi görüyor 20 derecelik bir fark var

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😊 hocam ekstra bir jest daha yapmış. Kutu içeriğinden biri büyük diğeri küçük olmak üzere iki adet macun çıktı frostX25 ve İD-TG05 Bunların hangisini kullanacağız acaba? Birde fanları takarken egzos görevi görecek şekilde mi takacağız yoksa dış havayı kasa içerisine çekecek şekilde mi olacak. Muhtelemen bir bilgisayar sistemleri teknik servislerinden destek alıp takacağım. Yanlış birşey yapıp sıkıntı yaşamak istemiyorum. Alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
@OceanLaB hocam tekrar teşekkürler.

Kutu içerisinden küçük macun çıkması lazım onu kullanırsanız daha iyi hocam bide sanırım hediye olarak gelen macun var o kalsın köşede bence
Teşekkürler kolay gelsin size. Sonuçları bekliyoruz sabırsızlıkla

Ekli dosyalar

• IMG_20230316_161630.jpg
    IMG_20230316_161630.jpg
    4.1 MB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230316_161117.jpg
    IMG_20230316_161117.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230316_161027.jpg
    IMG_20230316_161027.jpg
    775.5 KB · Görüntüleme: 30
KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,374
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 😊 hocam ekstra bir jest daha yapmış. Kutu içeriğinden biri büyük diğeri küçük olmak üzere iki adet macun çıktı frostX25 ve İD-TG05 Bunların hangisini kullanacağız acaba? Birde fanları takarken egzos görevi görecek şekilde mi takacağız yoksa dış havayı kasa içerisine çekecek şekilde mi olacak. Muhtelemen bir bilgisayar sistemleri teknik servislerinden destek alıp takacağım. Yanlış birşey yapıp sıkıntı yaşamak istemiyorum. Alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
@OceanLaB hocam tekrar teşekkürler.

Teşekkürler kolay gelsin size. Sonuçları bekliyoruz sabırsızlıkla

Hayırlı olsun hocam. Evet termal macunlar sonradan eklendi :)

• Sıvı soğutmanın içinden çıkan değil, ayrı kutudan çıkan modeli sürerseniz daha iyi olur. 15 w/mk değerinde o çünkü daha kaliteli.

• Diğer tarafta montajı yaparken fanlar intake değil, outtake dediğimiz havayı dışarıya üfleyecek şekilde olmalı. İçerideki sıcak hava dışarı çıkması lazım.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Eline ulaşıpta kullanmaya başlayan arkadaşlar memnuniyet durumunuz nedir acaba ?

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213

• Sıvı soğutmanın içinden çıkan değil, ayrı kutudan çıkan modeli sürerseniz daha iyi olur. 15 w/mk değerinde o çünkü daha kaliteli.

• Diğer tarafta montajı yaparken fanlar intake değil, outtake dediğimiz havayı dışarıya üfleyecek şekilde olmalı. İçerideki sıcak hava dışarı çıkması lazım.
Peki hocam çok çok teşekkürler. Bir teknik servise götürüp orada montaj yaptıracağım.. Diğer kampanyaları sabırsızlıkla bekliyoruz 🤝🏻

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
394

hocam nasip olurda bizde alabilirsek eğer msi mag forge 110r kasaya ön taraftan monte etsem fanları intake mi yapmam gerekecek yine yoksa outtake mi olmalı yinede.
Kasamda fan yok sadece egzoz fanı mevcut

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92

Diğeri sürülse bi sorun olur mu hocam

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Arkadaşlar 10-15 derece fark var arada, belki daha fazla olabilir sizde ben kasanın ön tarafına doğru dik şekilde taktım ve kasamın önü mesh değil. Onun dışında yanlış bağlantı yapmış olabilir bilmiyorum

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Çok sağolun hocam yaptım bugün montajını ve değerler çok güzel gerçekten @OceanLaB Stok fan valo açıkken 80 dereceyi buluyordu şuan hem valorant hem knight online açık iken 50 dereceyi geçmiyor 45 de genelde
20230316_174252.jpg20230316_185309.jpg

Arkadaşlar 10-15 derece fark var arada, belki daha fazla olabilir sizde ben kasanın ön tarafına doğru dik şekilde taktım ve kasamın önü mesh değil. Onun dışında yanlış bağlantı yapmış olabilir bilmiyorum
Bende çok açık şekilde 30 derece fark etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri