- Tepki
- 176
arkadaşlar eve geçiyorum montaj yapıp değerleri atarım size
çok iyi olur bende de aynı işlemci var değerleri görmek isterimarkadaşlar eve geçiyorum montaj yapıp değerleri atarım size
Hocam montaj da hangi macunu kullanacağız iki adet çıktı içerisinden? Kolay gelsin şimdidenarkadaşlar eve geçiyorum montaj yapıp değerleri atarım size
Kutu içerisinden küçük macun çıkması lazım onu kullanırsanız daha iyi hocam bide sanırım hediye olarak gelen macun var o kalsın köşede benceHocam montaj da hangi macunu kullanacağız iki adet çıktı içerisinden? Kolay gelsin şimdiden
Teşekkürler kolay gelsin size. Sonuçları bekliyoruz sabırsızlıklaKutu içerisinden küçük macun çıkması lazım onu kullanırsanız daha iyi hocam bide sanırım hediye olarak gelen macun var o kalsın köşede bence
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerhocam ekstra bir jest daha yapmış. Kutu içeriğinden biri büyük diğeri küçük olmak üzere iki adet macun çıktı frostX25 ve İD-TG05 Bunların hangisini kullanacağız acaba? Birde fanları takarken egzos görevi görecek şekilde mi takacağız yoksa dış havayı kasa içerisine çekecek şekilde mi olacak. Muhtelemen bir bilgisayar sistemleri teknik servislerinden destek alıp takacağım. Yanlış birşey yapıp sıkıntı yaşamak istemiyorum. Alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
@OceanLaB hocam tekrar teşekkürler.
Teşekkürler kolay gelsin size. Sonuçları bekliyoruz sabırsızlıkla
Peki hocam çok çok teşekkürler. Bir teknik servise götürüp orada montaj yaptıracağım.. Diğer kampanyaları sabırsızlıkla bekliyoruzHayırlı olsun hocam. Evet termal macunlar sonradan eklendi
• Sıvı soğutmanın içinden çıkan değil, ayrı kutudan çıkan modeli sürerseniz daha iyi olur. 15 w/mk değerinde o çünkü daha kaliteli.
• Diğer tarafta montajı yaparken fanlar intake değil, outtake dediğimiz havayı dışarıya üfleyecek şekilde olmalı. İçerideki sıcak hava dışarı çıkması lazım.
hocam nasip olurda bizde alabilirsek eğer msi mag forge 110r kasaya ön taraftan monte etsem fanları intake mi yapmam gerekecek yine yoksa outtake mi olmalı yinede.Hayırlı olsun hocam. Evet termal macunlar sonradan eklendi
• Sıvı soğutmanın içinden çıkan değil, ayrı kutudan çıkan modeli sürerseniz daha iyi olur. 15 w/mk değerinde o çünkü daha kaliteli.
• Diğer tarafta montajı yaparken fanlar intake değil, outtake dediğimiz havayı dışarıya üfleyecek şekilde olmalı. İçerideki sıcak hava dışarı çıkması lazım.
Diğeri sürülse bi sorun olur mu hocamHayırlı olsun hocam. Evet termal macunlar sonradan eklendi
İkisi de yeterli. Hediye gelen daha başarılı olduğundan onu sürseniz daha uzun süre daha serin çalışabilir ama fark etmez bence. Sonuçta kendi macunu da iyi sayılır.Diğeri sürülse bi sorun olur mu hocam
Tamamdır hocam sağolunİkisi de yeterli. Hediye gelen daha başarılı olduğundan onu sürseniz daha uzun süre daha serin çalışabilir ama fark etmez bence. Sonuçta kendi macunu da iyi sayılır.
Kıskandım kasayı nazar değmesin hocamKurulumu yaptım şimdi test edicem
Harika gözüküyor hocam güle güle kullanın.Kurulumu yaptım şimdi test edicem
Kıskandım kasayı nazar değmesin hocam
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar daha iyileri sizin olsun insallahHarika gözüküyor hocam güle güle kullanın.
Bende çok açık şekilde 30 derece fark ettiArkadaşlar 10-15 derece fark var arada, belki daha fazla olabilir sizde ben kasanın ön tarafına doğru dik şekilde taktım ve kasamın önü mesh değil. Onun dışında yanlış bağlantı yapmış olabilir bilmiyorum