Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Arkadaşlar merhaba,

Ben de yedek listesinde 1. seçilen biri olarak asil listesindeki @Atalayq arkadaşımızın ve Taner Hocamızın müsaadesiyle siparişimi vermiş bulunmaktayım.

Şunu belirtmek belki bana düşmez fakat şöyle düşünüyorum, katılmayabilirsiniz. Asil listedeki kullanıcılar haklarını devredecekleri zaman bence yedek listesindeki sıradan devam edip kodlarını vermeliler. Aksi halde sıradaki kullanıcılara hak geçmiş gibi oluyor fakat tartışmaya açık bir konu tabii ki.

@Atalayq arkadaşımıza da tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. İlk sıvı soğutma deneyimim olacak ve memnun kalacağımı düşünüyorum, umarım yanılmam :)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Arkadaşlar merhaba,

Ben de yedek listesinde 1. seçilen biri olarak asil listesindeki @Atalayq arkadaşımızın ve Taner Hocamızın müsaadesiyle siparişimi vermiş bulunmaktayım.

Şunu belirtmek belki bana düşmez fakat şöyle düşünüyorum, katılmayabilirsiniz. Asil listedeki kullanıcılar haklarını devredecekleri zaman bence yedek listesindeki sıradan devam edip kodlarını vermeliler. Aksi halde sıradaki kullanıcılara hak geçmiş gibi oluyor fakat tartışmaya açık bir konu tabii ki.

@Atalayq arkadaşımıza da tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. İlk sıvı soğutma deneyimim olacak ve memnun kalacağımı düşünüyorum, umarım yanılmam :)
Kutlarim umarım uzun yıllar temiz kullanırsın ben bu konuyu taner hocamıza sorduğumda sorun olmayacağını belirtti ve verdim eğer hayır veremezsin deseydi vermezdim

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Arkadaşlar merhaba,

Güle güle kullanın hocam.

Normal süreçte bellirli bir gün var , sanırım 17.03.23tü. Bu tarihe kadar kodu kullanmasam sıra size geçiyordu. fakat ben beklemeye gerek yok kodu kullanmayacağımı söyleyerek hemen verilebileceğini söyledim. Daha erken almış oldunuz. Ben insanların kendi arasında halletmesi yerine yönetici arkadaşlarımızın kodları iletmesini daha mantıklı buluyorum.

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Kargoya verildi arkadaşlar benimki. Geldiğinde takma gibi bi rehber yapabilirsem yaparım. Çünkü bu soğutucu için türkçe kaynak yok. Farklı modelleri için bulunmakta.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Kargoya verildi arkadaşlar benimki. Geldiğinde takma gibi bi rehber yapabilirsem yaparım. Çünkü bu soğutucu için türkçe kaynak yok. Farklı modelleri için bulunmakta.
Hayırlı olsun hocam benim de bugün akşam saatlerinde kargo edildi. Anakart kasa bilgileriniz nedir?
Ben sipariş verdim ama şuan sistemim maç watt çekiyor bilmiyorum. Bu gelecek olan ürünü psu kaldırır mı onu hiç hesap etmedim. 750w 80+

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Hayırlı olsun hocam benim de bugün akşam saatlerinde kargo edildi. Anakart kasa bilgileriniz nedir?
Ben sipariş verdim ama şuan sistemim maç watt çekiyor bilmiyorum. Bu gelecek olan ürünü psu kaldırır mı onu hiç hesap etmedim. 750w 80+
Güç kaynağı hesaplayıcı info : https://www.fsplifestyle.com/landing/calculator.html
Hocam sisteminiz 500w çekiyor sanırım. 750w kurtaracaktır diye tahmin ediyorum. Tabiiki marka modelini bilmiyorum maalesef.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Sıvı soğutmayı alan arkadaşlarıma bu şekilde kit ve 10.5 w/mk'lık termal macun da ayarladı Gelbura arkadaşlar. Hayırlı olsun :)

Ekli dosyayı görüntüle 17021
Açılış videosu izlediğim de bunlar zaten içinden çıkan değil mi hocam ?

çok şükür bende verebildim siparişi. Yanında termal 10.5w/mk'lık macun olması çok iyi oldu sağolun hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 17031
Hayırlı olsun kardeşim

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri