sakin olun taner hocam en yakın zamanda dönüş sağlarHeycan bastı valla bizim kodlar halen gelmedi ya![]()
bende aynı şekilde monitör bekliyorumKulaklık alacaktım kendime normal telefonun kulak içi kulaklığını kullanıyordum bozuldu maalesef Taner hoca indirimli kulaklıkta bu haftalar gelecek dedi dört gözle bekliyorum açıkçası)
10 yıllık bir monitör kullanıyorum güzel bir fiyata gelirse bende bir baka bilirim bu tür indirimler çok güzelbende aynı şekilde monitör bekliyorum![]()
laptopumun ekranı kırıldı bu yüzden bana acil ihtiyaç sonrasında sistem dizmeyi düşünüyorum10 yıllık bir monitör kullanıyorum güzel bir fiyata gelirse bende bir baka bilirim bu tür indirimler çok güzel
Umarım size çıkar hocamlaptopumun ekranı kırıldı bu yüzden bana acil ihtiyaç sonrasında sistem dizmeyi düşünüyorum
Anakartın kendi yazılımı ile veya biostan ince ayarlar yapılabilir evet. Pompayı direk psu ya bağlarsınız sorun kalmaz.Anladım hocam. Yine CPU portuna bağladığım için Sıcaklığa göre Fan devri değişecektedir değil mi ?. Corshair H100 de anakart da pump port olmadığında led yanmıyor umarım bunda yanar![]()
haftaya ssd şart değil kulaklıkda olabilir yani canınızı sıkmayınEmeği geçen herkese çok teşekkürler. Allah hepinizden Razı olsun. Çok güzel oldu bu indirim keşke haftaya SSD ye de katılabilseydim ama olmadı bu da acil ihtiyaç. Alıp kullanacak olan herkese hayırlı olsun. Sitedeki tüm admin ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocamEmeği geçen herkese çok teşekkürler. Allah hepinizden Razı olsun. Çok güzel oldu bu indirim keşke haftaya SSD ye de katılabilseydim ama olmadı bu da acil ihtiyaç. Alıp kullanacak olan herkese hayırlı olsun. Sitedeki tüm admin ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim.
Kulaklığı geçen ay Aldımhaftaya ssd şart değil kulaklıkda olabilir yani canınızı sıkmayın
Size de hayırlı olsun hocamTeşekkür ederim, bende verdim siparişi.
Hayırlı olsun hocam