Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Asıl kazanan ilk 10 kişiye kodlarını özel mesaj yolu ile teslim ettim arkadaşlar. Diğer 1.199 TL'den alacak olan arkadaşlarımıza da ikinci parti 10 kod elime ulaşır ulaşmaz özel mesaj yolu ile ileteceğim.
heyecanla bekliyoruz :)

BayBasri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
birader sana yalan borcum mu var önceki kodla koltuk paylaşıldı direk aldım koltuğu git bak konuya şimdi de soğutucu paylaşılıyor ilerde işlemciye o kadar para vereceğim için uçuk fiyatlara soğutucu alamayabilirim milleti yargılamadan önce kafanı çalıştırıp iki defa düşün markası ne olduğu belirsiz demişsin bana markası değil verdiği performans önemli testlerine de baktım sonra da yorumumu bıraktım herkesi kendin sanma aktifliğin bile yok burda adam yargılıyorsun yapma!!
Birader ? benim bildiğim erkek kardeşim yok ama klavye delikanlısı rütbeli arkadaşım :D bi sakin ol bakalım
Ben sadece örnek verdim kimseyi yargılamadım ama dediğim şeylerinde %95 i doğru nerden biliyorsun dersen 40 yaşında çoluk çocuk sahibi adam olunca senin gibi arkadaşların 2 katı hayat tecrübesine sahip oluyor insan ;)
İşden güçden bu yaşta bukadar zaman ayırabiliyoruz foruma,aktif olmak kolay her konuya yorum atar çıkarım 1 ayda seni 2 ye katlarım önemli olan vasıflı faaliyette bulunmak.
Onun içinde emek zaman harcamak lazım onuda burda harcamak yerine kızıma harcamayı tercih ederim.
Bende 20 li yaşlarda olsam durum farklı olurdu.
Benden size bi abi tavsiyesi iyi mal herzaman iyi paradır gerisi PR çalışması, takmayın kasınıza böyle markaları bozulur servis bulamazsın, 500-1000 lira derdine 7000 liralık işlemciden olursun.
Bu markalar PR çalışması ürünler kendini tanıtma derdindeler alsın taksın ryzen 5 3600 ü olan adam,yansın ne olur hepi topu 1500 lira ama diğer türlü elit bileşenlerinize yazık.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Birader ? benim bildiğim erkek kardeşim yok ama klavye delikanlısı rütbeli arkadaşım :D bi sakin ol bakalım
Ben sadece örnek verdim kimseyi yargılamadım ama dediğim şeylerinde %95 i doğru nerden biliyorsun dersen 40 yaşında çoluk çocuk sahibi adam olunca senin gibi arkadaşların 2 katı hayat tecrübesine sahip oluyor insan ;)
İşden güçden bu yaşta bukadar zaman ayırabiliyoruz foruma,aktif olmak kolay her konuya yorum atar çıkarım 1 ayda seni 2 ye katlarım önemli olan vasıflı faaliyette bulunmak.
Onun içinde emek zaman harcamak lazım onuda burda harcamak yerine kızıma harcamayı tercih ederim.
Bende 20 li yaşlarda olsam durum farklı olurdu.
Benden size bi abi tavsiyesi iyi mal herzaman iyi paradır gerisi PR çalışması, takmayın kasınıza böyle markaları bozulur servis bulamazsın, 500-1000 lira derdine 7000 liralık işlemciden olursun.
Bu markalar PR çalışması ürünler kendini tanıtma derdindeler alsın taksın ryzen 5 3600 ü olan adam,yansın ne olur hepi topu 1500 lira ama diğer türlü elit bileşenlerinize yazık.
İyice tartışma konusuna dönüyor. Devam ettirmezseniz sevinirim.
Olay farklı ama konu aynı. Tartışmalara son verelim lütfen.

akholen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kod çıkıp kullanmayacak arkadaşların kodlarına talibim özelden mesaj atabilirsiniz

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
394
Arkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;

1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC

DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.

Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.

1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut

YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)

1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti

HAFTAYA:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.

O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.

KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
aga be 8.sıradan yedeğe girmişim zor gibi bize denk gelmesi inşallah alabılırım

Hocalarım yedek belirlemiş. Ben ürüne ve etkinliğe yorum yaparken kazanmışım. Bana attıkları kodu ben hiç kazanmamış gibi yedeklere atarlarsa sevinirim. Çünkü önceliğimi kulaklıkta kullanmak isterim :)
hocam kodunuzu ben alabılırım kullanmak ıstemezseniz bende yedeklerdeyım ama zor gibi bana gelmesi

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Hocalarım yedek belirlemiş. Ben ürüne ve etkinliğe yorum yaparken kazanmışım. Bana attıkları kodu ben hiç kazanmamış gibi yedeklere atarlarsa sevinirim. Çünkü önceliğimi kulaklıkta kullanmak isterim :)
Bende alabilirim hocam ama yedeklerin hakkına girer miyim girersem almayayım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Kodumu kullanamayacagim bunun için çok üzgünüm fakat daha önce olan önceliğim monitör bu yüzden @Emirhanbayramf Adlı yedek arkadaşımıza sabah kodumu vermek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri