- Tepki
- 107
Hayırlı olsun bizim kodlarda gelir yakında heraldeŞükür.
Hayırlı olsun bizim kodlarda gelir yakında heraldeŞükür.
Ben Hakkımı yedeklere devrediyorum(Kodu Yetkililer iletsin seçilen arkadaşa)Sadece kulaklık ihtiyacım var. Bu ürünün fiyatı çok iyi ihtiyacı olan bir kardeşimiz alsın..(Ürünü ve fiyatını övmek isterken seçildimArkadaşlar listeyi belirledik. Kodlar yine özelden mesaj olarak gönderilecek. 999 TL olarak ürünü almaya hak kazanan arkadaşlarım şu şekilde;
1- @Arthur Morgan
2- @Hz.ETQ
3- @Hüsom
4- @Fenomend
5- @Ahmeet_1
6- @Sahuraka
7- @Atalayq
8- @Kenpachi Zaraki
9- @ckribrahim
10- @BatuhanKLC
DİP NOT: Rozet, rütbe, mesaj ve konu sayısına göre belirlenen yukarıdaki kişiler, bir sonraki foruma özel indirim paylaşımında öncelikli sayılmayacak. Yine de katılabilecekler.
Ayrıca firma ile görüşüp 10 kişi daha belirledik ürünü 1.199 TL'den alabilecekler.
1- @Cermenbey
2- @Selman TatarOğlu
3- @Hadicanmsnde
4- @nothappy
5- @Graxthe
6- @sercilong
7- @FronX
8- @longinus
9- @CoLFX
10- @Tefnut
YEDEKLER (Asıl kullanıcılar 17.03.2023 tarihine kadar satın almaz ise, yedeklerden devam edilecektir.)
1- @LanceVanceDance
2- @TÜRK YILDIZLARI
3- @melikoglu61
4- @dexmete
5- @cptlykiaa
6- @Aloncy
7- @Emirhanbayramf
8- @omerlutfiulker
9- @eneszgul
10- @Rtx3060Ti
HAFTAYA:
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SSD/GÜÇ KAYNAĞI/RAM gibi ürünlerde mükemmel fiyatlı yeni ürünleri paylaşacağım. Bu seri bundan böyle SÜREKLİ devam edecek. Amacım foruma emek veren, insanlara yardımcı olan, forum kültürü ile samimi olan insanlara destek olmak.
O yüzden bu hafta "ürün alamadım" diye bakanlar takılmasın. Haftaya bir sürü mükemmel fiyatlı ürünleri paylaşacağım.
KODLAR ÖZEL MESAJ YOLU İLE İLETİLECEKTİR.
Hayırlı olsunŞükür.
Kargo parası da giriyor gençler bilginize 999 tl olan ürün 1038 tl oldu ama sorun değil böyle bir ürüne verilirAsıl kazanan ilk 10 kişiye kodlarını özel mesaj yolu ile teslim ettim arkadaşlar. Diğer 1.199 TL'den alacak olan arkadaşlarımıza da ikinci parti 10 kod elime ulaşır ulaşmaz özel mesaj yolu ile ileteceğim.
Bende beyaz Corsair 275R düz var önü kapalı olan airflow olan değil, içindeki fanlara kadar her şey Çin merdiven altı isimsiz . Bu kasa için genelde yanlardan serçe parmak girmediği için çok ısınan bir kasa derler ve yukarıda yazdığım soğutucuyla macunla 70 derece görmedim, kaldı ki deepcool kasanın önü iki tarafından mesh, yani iyi hava alması lazım anlamış değilim o bahsettiğiniz sıcaklık değerlerini acaba kullanıcı yorumlarımı yoksa @OceanLaB test değerlerimi 80 leri görüyor merak ettim. Sonuçta dediğiniz fırsat çıkanlar değerlendirmeli ama çıkmayanlar üzülmesin sistem yanmazKasa iyi olsa bile stok fanla ısınabiliyor. Tron sistemde 80 dereceleri rahat şekilde görebilir. 700-800TL İle kule tipi almak yerine hazır fırsat varken sıvı soğutma tercih etmek de mantıklı olurdu.
Hocam bakarmısınızz. Yedeklerdeyim @OceanLaBBen Hakkımı yedeklere devrediyorum(Kodu Yetkililer iletsin seçilen arkadaşa)Sadece kulaklık ihtiyacım var. Bu ürünün fiyatı çok iyi ihtiyacı olan bir kardeşimiz alsın..(Ürünü ve fiyatını övmek isterken seçildim)
Hayırlı olsun
Asıl kazanan ilk 10 kişiye kodlarını özel mesaj yolu ile teslim ettim arkadaşlar. Diğer 1.199 TL'den alacak olan arkadaşlarımıza da ikinci parti 10 kod elime ulaşır ulaşmaz özel mesaj yolu ile ileteceğim.
Bekliyoruz hocamAsıl kazanan ilk 10 kişiye kodlarını özel mesaj yolu ile teslim ettim arkadaşlar. Diğer 1.199 TL'den alacak olan arkadaşlarımıza da ikinci parti 10 kod elime ulaşır ulaşmaz özel mesaj yolu ile ileteceğim.
Hocam çoğu yeni üye ki yeni üyelerin kazanmayı beklemesi afedersiniz ama aptalca burda zamanını harcıyan konuşan görüşen fikir beyan eden bir sürü insan var sizin kazanmanız haksızlık olurdu asılHocam aynı sekilde bende sizin gibi düşünüyorum. 28 sayfalık bir konuda 20 kişi için yapılan indirim gerçekten marketing çalışması. Aslında stoğu bu önceden söylenmeli. Bizde ona göre başvurup başvurmamazlik yapardık. Yani tane başı 100 lira zarar edilse bin TL ye bu kadar reklam başka türlü olmazdı. Hem Facebook hem forumlarda bir sürü insan konuştu.
Bir kişinin mesajına göre foruma direk "böyledir" tarzı bir şey yakıştırmanız hem doğru değil hem hoş değil. Bu mesajı sizin gibi herhangi bir kullanıcı yazdı diye kızıyorsunuz , forum yetkilileri yazsa neyse. Her hafta indirimli ürünler devam edecek zaten. Amaç forumda uğraşı olanların karşılıksız kalmaması ve forumu güzelleştirmek.Tamam hocam biz nanköruz. Burada nasil bir dil olduğu anlaşıldı. Buda burada son mesajım. Böyle bir ortamda durmamiza gerek yok. Ne yazmıştım görmüyor musunuz. Bu kadar az miktarda ürün gelecekse neden Facebookta bunla ilgili bilgi yapılıyor. Gelin kayit olun deniyor Orada takip edenlerin suçu ne ? Neyse polemiğine gerek yok. Forumun kültürünü sizin mesajiniz gibi.
Kac stok oldugunu belirtmemelerimin bir sürü sebebi olabilir en önemlisi sadece 999 tl ye dendi ama taner hocam bir güzellik daha yapıp sizinde kazanmış olduğunuz 1.199tl lik bir çekiliş daha yaptı ki siz 100 mesajı gecmissiniz yeni üyeden kastım bu konu açıldıktan sonra üye olan kitleye lafımBen 1.199 TL ile almaya hak kazanmış biri olarak size katılmıyorum, sitem eden arkadaşa hak veriyorum. İlk cümleniz içinde kullandığınız "aptallık" hakaretinin yerine oturması için insanların kaç stok olduğunu bilmesi gerekirdi.
Fakat benim mesajımla forum kültürünün ne alakası var şuan tr deki en düzgün forum ( konuşma tarzı olarak) burası ki ben bir uyeyim hatali kokonuşmuşsam @Çağdaş Işık @Syqex gibi değerli modlar ilgilenirlerTamam hocam biz nanköruz. Burada nasil bir dil olduğu anlaşıldı. Buda burada son mesajım. Böyle bir ortamda durmamiza gerek yok. Ne yazmıştım görmüyor musunuz. Bu kadar az miktarda ürün gelecekse neden Facebookta bunla ilgili bilgi yapılıyor. Gelin kayit olun deniyor Orada takip edenlerin suçu ne ? Neyse polemiğine gerek yok. Forumun kültürünü sizin mesajiniz gibi.
Tamam hocam biz nanköruz. Burada nasil bir dil olduğu anlaşıldı. Buda burada son mesajım. Böyle bir ortamda durmamiza gerek yok. Ne yazmıştım görmüyor musunuz. Bu kadar az miktarda ürün gelecekse neden Facebookta bunla ilgili bilgi yapılıyor. Gelin kayit olun deniyor Orada takip edenlerin suçu ne ? Neyse polemiğine gerek yok. Forumun kültürünü sizin mesajiniz gibi.
indirimi gördüğüm gün katıldım foruma ve kazanmam için biraz emek harcamam gerektiğini biliyordum çünkü belliydi konuda emek veren üyelere verilecek yazıyordu. Dikkat etseydi kazanamayan arkadaş da emek verip kazanabilirdi.3 gün boyunca bütün ilgim ile forumda ki arkadaşlara yardım ettim bu yardıma Taner hocam da şahit oldu. Yani burda sitem etmenizin bence bir mantığı yok. Emek olmadan yemek olmazBen 1.199 TL ile almaya hak kazanmış biri olarak size katılmıyorum, sitem eden arkadaşa hak veriyorum. İlk cümleniz içinde kullandığınız "aptallık" hakaretinin yerine oturması için insanların kaç stok olduğunu bilmesi gerekirdi.
Çok haklısınız adamların 5 6 mesajı var neden stok az kazamazdık diyorlar e kanka bir sürü bot hesap açıp kazanayım satayım olur mu öyle iş?indirimi gördüğüm gün katıldım foruma ve kazanmam için biraz emek harcamam gerektiğini biliyordum çünkü belliydi konuda emek veren üyelere verilecek yazıyordu. Dikkat etseydi kazanamayan arkadaş da emek verip kazanabilirdi.3 gün boyunca bütün ilgim ile forumda ki arkadaşlara yardım ettim bu yardıma Taner hocam da şahit oldu. Yani burda sitem etmenizin bence bir mantığı yok. Emek olmadan yemek olmaz
Geldim kayıt oldum kazandım uğraşsaydınız sizde gelip kayıt olup kazanabilirdiniz.Gelin kayit olun deniyor