Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Forumda ürünü satan kullanıcı tespit edilmiş olup, kendisine bilgi verildiği gibi kalıcı olarak bir sonraki indirimlerde ürün alabilmesi yasaklanmıştır.

almak isteyip alamayanların hakkına girdi varsa hakkım ben helal etmiyorum bu arkadaşa

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Al sat yapmak için her yolu dener hocam. Yeni hesap açar farklı ipden arkadaşına katılsın diye söyler vesaire vesaire. Onca kişinin hakkına giriyor.
O kadar takip ettim her yere baktım ve bulduğum içinde mutluyum açıkçası. O kadar ihtiyacı olan insan var ve şuan 1 kişiye eksik gidecek. Al-sat yapıyormuş bende yaptım al-sat araba ticareti ve artık yapmıyorum maddiyattan dolayı. Yapmak istersem bende yapardım. Bu yaptığı hak yemek oluyor, ihtiyacı olanın önüne geçiyor yaptığı yanlış.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
O kadar takip ettim her yere baktım ve bulduğum içinde mutluyum açıkçası. O kadar ihtiyacı olan insan var ve şuan 1 kişiye eksik gidecek. Al-sat yapıyormuş bende yaptım al-sat araba ticareti ve artık yapmıyorum maddiyattan dolayı. Yapmak istersem bende yapardım. Bu yaptığı hak yemek oluyor, ihtiyacı olanın önüne geçiyor yaptığı yanlış.
Bu arada nasıl buldunuz hocam cok merak ettim

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Bu arada nasıl buldunuz hocam cok merak ettim
Sabah kalkar kalkmaz facebook'a girdim önüme çıktı, profiline girdim MLBB videoları vardı. Sonra başka forumlara girdim ve buldum. Adı orda yazıyordu konumuna baktım Güngören yazıyor. Sonra 2.el ilan konularına girdim yine orda adı var. Longinus diye aynı ismi burada da gördüm fakat isim vermek yerine direk ilanı attım biraz araştırdım hırs yaptım yani :D

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Forumda ürünü satan kullanıcı tespit edilmiş olup, kendisine bilgi verildiği gibi kalıcı olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. Aynı nickin hem IP yönünden hem de e-posta yönünden bir sonraki indirimlerde ürün alabilmesi yasaklanmıştır.
Elinize sağlık

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Birde yazdığı şeye bakın insanda az utanma olur ya

Ekli dosyalar

• 7118F18B-8095-445E-B79E-12FA4FBE2569.png
    7118F18B-8095-445E-B79E-12FA4FBE2569.png
    672.4 KB · Görüntüleme: 27

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Benim ihtiyacım vardı mesela bu arkadaş yüzünden yedeklerde olmama rağmen alamadım ürünü. Şimdi bu alsatçı arkadaş yorumlara yok şöyle ihtiyacım var yok şu derecelerde işlemcim yanıyor diye yazmış. Sonrasında bir de ilana koymuş utanmadan

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Benim ihtiyacım vardı mesela bu arkadaş yüzünden yedeklerde olmama rağmen alamadım ürünü. Şimdi bu alsatçı arkadaş yorumlara yok şöyle ihtiyacım var yok şu derecelerde işlemcim yanıyor diye yazmış. Sonrasında bir de ilana koymuş utanmadan
Karaktersizlik işte hocam, kimse düşünmüyor bu durumları. O yüzden sen aktifliğine devam et diğer çekilişlerde ilklerde olursun umarım.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Birisi açık açık yazmıştı bana çıkarsa alıp satar işlemcimi yukseltirim demişti en azından açık sözlü:)

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sabah kalkar kalkmaz facebook'a girdim önüme çıktı, profiline girdim MLBB videoları vardı. Sonra başka forumlara girdim ve buldum. Adı orda yazıyordu konumuna baktım Güngören yazıyor. Sonra 2.el ilan konularına girdim yine orda adı var. Longinus diye aynı ismi burada da gördüm fakat isim vermek yerine direk ilanı attım biraz araştırdım hırs yaptım yani :D
Çok uğraşmışsın bana mesaj atsaysın direk verirdim nickimi.

Birisi açık açık yazmıştı bana çıkarsa alıp satar işlemcimi yukseltirim demişti en azından açık sözlü:)
Bende açık açık yazmıştım konuya. Aynı ürünün lite versiyonu var elimde. Konudaki ilk mesajıma bakın. Kasama sığmadığı için o ürüne katılmıştım. Ürün geldi. Ama denemeye gerek kalmadı. Çünkü boyutlarının aynı olduğunu farkettim. Bende lite versiyonu çıkarmaya üşendim ve direk satışa koydum. İade etmek isterdim ama şirket faturası kesildiği için uğraşmak istemedim iade faturası kesmeye.

Birde yazdığı şeye bakın insanda az utanma olur ya
@dexmete E yalan değil ki ? Lite versiyonu takılı kasaya zaten. Sığsın diye kasa demirini kestim penseyle 20230317_122549.jpg

Son düzenleme:

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Teşekkür ederim. Yapınca sonuçları buradan paylaşırım.
akayım yapınca sonuçlarını bapaylaşırım

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet dün gördüm. Forumda böyle bir isimde kullanıcı varsa bakacağım birazdan. Ürün alması yasaklanacak bundan böyle.
Hocam kampanya konusunda al/sat ile alakalı kural yok. Forum kurallarında forumda al/sat dışında da bir kural yok. Hadi bunları geçtim. İndirimden yasaklanmaya eyvallah. Üyelik banı ? Hangi forum kuralından dolayı ban yedim?

Konuya katılırkende izah ettim. Aynı ürünün lite versiyonu var. Kasaya montajlı. Kasa vento VG15FE. Aslında niyetim onu çıkarıp bunu takmaktı. Ama ürün gelene kadar boyutlarının aynı olduğunu farkettim. Bende çıkar tak uğraş istemedim. İade etmek istedim şirket faturalı kesildiği için iade faturası ile uğraşmak istemedim. Ve evet satıyorum. Kampanyalı fiyattan aldım, HAK EDEREK aldım. Satıyorum. Benim anlamadığım beni araştırmak için saatlerini harcayan arkadaş bana niye yazmadı? Yazsaydı söylerdim. Tüm forumlarda nickim aynı. Adım soyadım belli. Hiçbirşeyimi gizlememişim ki ? İstesem bal gibide gizler öyle al/sat yaparım bulunamadığı zaman ne yapardınız ? Sırf bulundum diye mi ban yedim ?

Kaldıki kargosuyla 1240 TL ye aldım ürünü ben. Satış fiyatım orda 1500 TL arada 260 TL kazanç için ilan açmışım. 1240 TL yi veren 1500 TL de verir. beni FBI gibi araştırıyorum diyen arkadaş boş yapmasın. 260 TL para değil bu devirde.

İyi

Öyleyse bende farklı farklı üyelikler açıp zerree kendimi göstermeden de o kampanyalara dahil olup al / sat yapmasını bilirim.

Böyle liyakatsizlik olmaz. Kampanya ve forum kurallarında olmayan kurallar getirip kafanıza göre iş yapıyorsunuz.

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Hocam kampanya konusunda al/sat ile alakalı kural yok. Forum kurallarında forumda al/sat dışında da bir kural yok. Hadi bunları geçtim. İndirimden yasaklanmaya eyvallah. Üyelik banı ? Hangi forum kuralından dolayı ban yedim?

Konuya katılırkende izah ettim. Aynı ürünün lite versiyonu var. Kasaya montajlı. Kasa vento VG15FE. Aslında niyetim onu çıkarıp bunu takmaktı. Ama ürün gelene kadar boyutlarının aynı olduğunu farkettim. Bende çıkar tak uğraş istemedim. İade etmek istedim şirket faturalı kesildiği için iade faturası ile uğraşmak istemedim. Ve evet satıyorum. Kampanyalı fiyattan aldım, HAK EDEREK aldım. Satıyorum. Benim anlamadığım beni araştırmak için saatlerini harcayan arkadaş bana niye yazmadı? Yazsaydı söylerdim. Tüm forumlarda nickim aynı. Adım soyadım belli. Hiçbirşeyimi gizlememişim ki ? İstesem bal gibide gizler öyle al/sat yaparım bulunamadığı zaman ne yapardınız ? Sırf bulundum diye mi ban yedim ?

İyi

Öyleyse bende farklı farklı üyelikler açıp zerree kendimi göstermeden de o kampanyalara dahil olup al / sat yapmasını bilirim.

Böyle liyakatsizlik olmaz. Kampanya ve forum kurallarında olmayan kurallar getirip kafanıza göre iş yapıyorsunuz.
Hocam bazı konular etik değildir. Sizin bu yaptığınız da bana göre etik değil sonuçta isteyen bir sürü kişi var ve orda sorsaydınız lite versiyonu ile bunun boyutu aynimi diye size cevap verilirdi iade kısmını geçiyorum ürün elinize geldiğinde bu konuya mesaj yazsaydiniz veya konu açsaydınız kimse sizi al satçılık ile suçlamazdı. Foruma emek veren insanlar ve bir çok kişinin istediği ürünü siz alıp satıyorsanız etik olarak bana göre yanlış bir davranış. Ve son dönemler de fırsatçı ve alsatçı insanlar o kadar çoğaldı ki insanlar ne sistem alabiliyor ne de böyle bir ürün düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmenizi isterim. Kimse sizin ticaret yapmanızda değil sadece bazen empati yapın. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri