Önemli Duyuru Bomba 2: PCH Forum'a Özel Id-Cooling Frostflow X 240 Sıvı Soğutma 999 TL Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Hocam kampanya konusunda al/sat ile alakalı kural yok. Forum kurallarında forumda al/sat dışında da bir kural yok. Hadi bunları geçtim. İndirimden yasaklanmaya eyvallah. Üyelik banı ? Hangi forum kuralından dolayı ban yedim?

Konuya katılırkende izah ettim. Aynı ürünün lite versiyonu var. Kasaya montajlı. Kasa vento VG15FE. Aslında niyetim onu çıkarıp bunu takmaktı. Ama ürün gelene kadar boyutlarının aynı olduğunu farkettim. Bende çıkar tak uğraş istemedim. İade etmek istedim şirket faturalı kesildiği için iade faturası ile uğraşmak istemedim. Ve evet satıyorum. Kampanyalı fiyattan aldım, HAK EDEREK aldım. Satıyorum. Benim anlamadığım beni araştırmak için saatlerini harcayan arkadaş bana niye yazmadı? Yazsaydı söylerdim. Tüm forumlarda nickim aynı. Adım soyadım belli. Hiçbirşeyimi gizlememişim ki ? İstesem bal gibide gizler öyle al/sat yaparım bulunamadığı zaman ne yapardınız ? Sırf bulundum diye mi ban yedim ?

Kaldıki kargosuyla 1240 TL ye aldım ürünü ben. Satış fiyatım orda 1500 TL arada 260 TL kazanç için ilan açmışım. 1240 TL yi veren 1500 TL de verir. beni FBI gibi araştırıyorum diyen arkadaş boş yapmasın. 260 TL para değil bu devirde.

İyi

Öyleyse bende farklı farklı üyelikler açıp zerree kendimi göstermeden de o kampanyalara dahil olup al / sat yapmasını bilirim.

Böyle liyakatsizlik olmaz. Kampanya ve forum kurallarında olmayan kurallar getirip kafanıza göre iş yapıyorsunuz.
Tamam ama sizce mantıklı mı burda kaç insanın hakkına girdiniz sizin ihtiyacınız yoksa bunu belirterek yorum yapabilirdiniz veya dediginiz gibi lite versiyonunu satabilirdiniz ama şuan yaptiginiz al satcılığa giriyor

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam bazı konular etik değildir. Sizin bu yaptığınız da bana göre etik değil sonuçta isteyen bir sürü kişi var ve orda sorsaysınız lite versiyonu ile bunun boyutu aynimi diye size cevap verilirdi iade kısmını geçiyorum ürün elinize geldiğinde bu konuya mesaj yazsaydiniz veya konu açsaydınız kimse sizi al satçılık ile suçlamazdı. Foruma emek veren insanlar ve bir çok kişinin istediği ürünü siz alıp satıyorsanız etik olarak bana göre yanlış bir davranış. Ve son dönemler de fırsatçı ve alsatçı insanlar o kadar çoğaldı ki insanlar ne sistem alabiliyor ne de böyle bir ürün düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmenizi isterim. Kimse sizin ticaret yapmanızda değil sadece bazen empati yapın. Saygılar.
Empati yapıyorum merak etmeyin. 2.000 TL fiyat koymamışım. 1.500 TL koymuşum. 1240 TL'ye ben aldım zaten. 1.000 TL'ye alsaydım 1250 TL ye koyacaktım. Ve zaten benim işim al/sat tüm forumdakiler bilir yalan yok. Sadece bu sıvı soğutma için böyle istisnai bir durum vardı. Kendi resmi web sitesinde radyatör boyutu ve su bloğu boyutu aralarında fark var. Ben onu görerek aldım. Ama sorun kasada belli ki. Neyse niyetim al/sat zaten herneyse.

Forum kuralları ve kampanya kurallarında yazmayan sebeplerden dolayı ban yedim eyvallah. Demek ki forumda liyakat yok. 1-2 ergen üyeler, admine ağladı diye banlandım emin olun. Daha öncede defalarca kez al/sat yaptım herkesde biliyordu.

Şimdi bu üyeliğim banlansın. Yeni üyelik açarım. Kim olduğumu kimse bilemeyecek. Bal gibi forumda emek kasarım yeni kampanyalara katılır yeni üye olmama rağmen kampanyadan hak kazanırım.. çünkü buraya üye olup 20-30 tane boş mesaj yazan adam kampanyadan medet umuyor

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Empati yapıyorum merak etmeyin. 2.000 TL fiyat koymamışım. 1.500 TL koymuşum. 1240 TL'ye ben aldım zaten. 1.000 TL'ye alsaydım 1250 TL ye koyacaktım. Ve zaten benim işim al/sat tüm forumdakiler bilir yalan yok. Sadece bu sıvı soğutma için böyle istisnai bir durum vardı. Kendi resmi web sitesinde radyatör boyutu ve su bloğu boyutu aralarında fark var. Ben onu görerek aldım. Ama sorun kasada belli ki. Neyse niyetim al/sat zaten herneyse.

Forum kuralları ve kampanya kurallarında yazmayan sebeplerden dolayı ban yedim eyvallah. Demek ki forumda liyakat yok. 1-2 ergen üyeler, admine ağladı diye banlandım emin olun. Daha öncede defalarca kez al/sat yaptım herkesde biliyordu.

Şimdi bu üyeliğim banlansın. Yeni üyelik açarım. Kim olduğumu kimse bilemeyecek. Bal gibi forumda emek kasarım yeni kampanyalara katılır yeni üye olmama rağmen kampanyadan hak kazanırım.. çünkü buraya üye olup 20-30 tane boş mesaj yazan adam kampanyadan medet umuyor
Ticaretinize karışmıyoruz fakat şuan etik olarak ban yediniz benim görüşümce. Çünkü taner abi bu kampanyaları ayarlamak için firmalarla görüşüp kavga dövüş fiyat alıyor indirtiyor. Böyle bir durum karşısında emeğinin boşa gitmesini kimse kabul etmez ve hangi admin olursa olsun banı atar bazı kurallar sayfalarda yazmaz hocam.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970

Ip ban atılması konusunda açmanız kolay olmuyacaktir

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
konudan alakasız fakat hocam yedeklerin ki ne zaman açılır acaba ona göre bugün çıkıp başka bir şey almak zorundayım da çokta mühim bir şey değil fakat sormaz isem içimde kalır ^^

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Önüne geçemez diye tahmin ediyorum. Forum üzerinden yasaklansada farklı lokasyon ve farklı bir cihaz ile yapabilir. Uygulamalar ve yazılımların üyelik sistemlerinde HWID ban atılabiliyor Web panel üzerinden böyle bir işlem olmuyor diye biliyorum.

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hadi Taner hoca çıkarttığı fp sistemleri al sat yapanlarıda banlasın o zaman. Kanıtlarıyla 25 kişi atarım buraya tek tek banlasın var mısınız @OceanLaB

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Arkadaş ergen üye olarak belirtmiş beni fakat hiç bir ergenlik yok ondan kat kat olgunumdur. Onun dışında şirkete fatura ettirdim iade ile uğraşmak istemedim yazmış gerçekten niyeti al-sat olmasaydı buraya aldığım fiyattan alacak kişiye veririm diye yorum atardı diye düşünüyorum. Sonuçta bekleyen o kadar kişi var gelse de alsam diye. 1230 TL vermişsin düşünmüyorsan artı eksisini buraya yazabilirdi. Kaldıki bende alamayacaktım özelden adminlere yazdım alamayabilirim diye. Onun dışında dünkü yorumlarda belirttim sanırım montajını yapamicam rafa kaldırıp koyucam diye. Aklımdam forumda o kadar kişi bekliyor aldığım fiyatla vereyim diye düşündüm 1230'TL verdim bende. Belirttiğim gibi kendim de araç ve motor alım-satım işiyle uğraştım ve artık yapmak için uğraşmadım maddiyattan dolayı. Satmak istesem bunuda satarım. İnsanda düşünce olacak ki ona göre hareket edicek. Buraya yeni hesap açıp böyle böyle diye yazmamak gerek. Gerçekten iyi niyetli düşünen insan yapar çünkü. Bu konuyu çok uzatmak istemiyorum. Ben taktım miss gibi de kullanıyorum teşekkür ederim emeği geçenlerede

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaş ergen üye olarak belirtmiş beni fakat hiç bir ergenlik yok ondan kat kat olgunumdur. Onun dışında şirkete fatura ettirdim iade ile uğraşmak istemedim yazmış gerçekten niyeti al-sat olmasaydı buraya aldığım fiyattan alacak kişiye veririm diye yorum atardı diye düşünüyorum. Sonuçta bekleyen o kadar kişi var gelse de alsam diye. 1230 TL vermişsin düşünmüyorsan artı eksisini buraya yazabilirdi. Kaldıki bende alamayacaktım özelden adminlere yazdım alamayabilirim diye. Onun dışında dünkü yorumlarda belirttim sanırım montajını yapamicam rafa kaldırıp koyucam diye. Aklımdam forumda o kadar kişi bekliyor aldığım fiyatla vereyim diye düşündüm 1230'TL verdim bende. Belirttiğim gibi kendim de araç ve motor alım-satım işiyle uğraştım ve artık yapmak için uğraşmadım maddiyattan dolayı. Satmak istesem bunuda satarım. İnsanda düşünce olacak ki ona göre hareket edicek. Buraya yeni hesap açıp böyle böyle diye yazmamak gerek. Gerçekten iyi niyetli düşünen insan yapar çünkü. Bu konuyu çok uzatmak istemiyorum. Ben taktım miss gibi de kullanıyorum teşekkür ederim emeği geçenlerede
Eğer bu aldığım kasama olsaydı lite versiyonu 1200 TL den koyacaktım ilana. Çünkü onunda en düşük fiyatı 1400 TL olmuş.
Şirket benim değil babamın bir arkadaşının şirketi. Adama iade faturası kestirerek uğraştırmak istemedim..

Ben kendi kimliğimi gizlemiyorum ki ? Tüm forumlarda nickim aynı. O kadar uğraşıp değerli zamanını böyle aptalca bir şey için öldüreceğine direk bana sorsaydın söylerdim zaten. Bir de "hakkımı helal etmiyorum diyip, cemaat gibi diğerlerine helal ettirmeme imalarında bulunacak türde mesajlar yazmışsın konuya.

Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum. Hem benim, hem eşimin hemde çocuğumun rızkına engel oldun. Yasal olarakta, forum kuralları olarakta, kampanya kuralları olarakta yasak olmayan birşeyi forum adminine ağladığın için kampanyadan men edilmemi sağladın. Yetmedi IP ban atılmasını istedin. Onuda yaptı. Tanerde ayrı bir liyakatsiz zaten. "Kişiye bilgi verilmiştir bundan sonra kampanyaya katılamayacak" deyip birde ip ban atıyor. Ban yedikten sonra verilen bilgiyi nasıl görüntüleyeceğim acaba ? O da ayrı bir merak konusu.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Sektör veya kanal fark etmeksizin, ne zaman birileri faydalı bir şeyler yapmak istese, istisnasız bir şekilde insanların burnundan getirebiliyorsunuz. Yıllardır bu sektördeki platformlardayım, daha 1 kez olsun kavgasız-dramasız bir etkinlik göremedim. Şu yorumları gördükçe bu tarz güzellikleri hak etmediğinizi düşünüyorum. Muhtemelen bu tarz şeylerin nadir yapılması ve kısıtlı olmasının tek sebebi de bu tür davranışlarınızdır.
Ben bir firma olsaydım, kampanya için ürün vermezdim. Benden her şekilde 1.750 TL'ye almak zorunda olduğunuz bir ürün, adamlar aracı oluyor indirim istiyor "tamam 1.000 TL yapayım senin için" diyorum, sonra bakıyorum benim yerime noname birisi 1.500 TL'ye satıyor. Ben keriz miyim yani? Kime fayda sağladım? İhtiyacı olana yardımcı olabilmek yerine malımı ucuzdan ticarete düşüreceksem, hiç vermem. Siz de forumlarda, YouTube yorumlarında "abi niye hiç indirim olmuyor" diye dolanırsınız...

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Arkadaşlar sizin tartışmanız bir sonuca varmayacak. Forum Adminleri kendi aralarında bunun için bir çözüm düşünüyorlardır. Diğer forumlarında yaptığı bu şekil kampanyalarda maalesef tam önüne geçmek mümkün değil. Bir sonraki kampanya veya çekilişte bunun önlemini alacaklarını şahsen düşünüyorum. Dediğim gibi hiç bir forum bunun tam önüne geçemez.

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sektör veya kanal fark etmeksizin, ne zaman birileri faydalı bir şeyler yapmak istese, istisnasız bir şekilde insanların burnundan getirebiliyorsunuz. Yıllardır bu sektördeki platformlardayım, daha 1 kez olsun kavgasız-dramasız bir etkinlik göremedim. Şu yorumları gördükçe bu tarz güzellikleri hak etmediğinizi düşünüyorum. Muhtemelen bu tarz şeylerin nadir yapılması ve kısıtlı olmasının tek sebebi de bu tür davranışlarınızdır.
Ben bir firma olsaydım, kampanya için ürün vermezdim. Benden her şekilde 1.750 TL'ye almak zorunda olduğunuz bir ürün, adamlar aracı oluyor indirim istiyor "tamam 1.000 TL yapayım senin için" diyorum, sonra bakıyorum benim yerime noname birisi 1.500 TL'ye satıyor. Ben keriz miyim yani? Kime fayda sağladım? İhtiyacı olana yardımcı olabilmek yerine malımı ucuzdan ticarete düşüreceksem, hiç vermem. Siz de forumlarda, YouTube yorumlarında "abi niye hiç indirim olmuyor" diye dolanırsınız...
Dediğine katılmıyorum. Şurda toplasan 50-60 kişiyiz. Piyasada forumlardan ve firmalardan haberi olmayan binlerce insan var. Al sat yaptığım ürünlerin çoğunu PC hocası ModArt donanım arşivi kim bilmeyen insanlar

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Eğer bu aldığım kasama olsaydı lite versiyonu 1200 TL den koyacaktım ilana. Çünkü onunda en düşük fiyatı 1400 TL olmuş.
Şirket benim değil babamın bir arkadaşının şirketi. Adama iade faturası kestirerek uğraştırmak istemedim..

Ben kendi kimliğimi gizlemiyorum ki ? Tüm forumlarda nickim aynı. O kadar uğraşıp değerli zamanını böyle aptalca bir şey için öldüreceğine direk bana sorsaydın söylerdim zaten. Bir de "hakkımı helal etmiyorum diyip, cemaat gibi diğerlerine helal ettirmeme imalarında bulunacak türde mesajlar yazmışsın konuya.

Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum. Hem benim, hem eşimin hemde çocuğumun rızkına engel oldun. Yasal olarakta, forum kuralları olarakta, kampanya kuralları olarakta yasak olmayan birşeyi forum adminine ağladığın için kampanyadan men edilmemi sağladın. Yetmedi IP ban atılmasını istedin. Onuda yaptı. Tanerde ayrı bir liyakatsiz zaten. "Kişiye bilgi verilmiştir bundan sonra kampanyaya katılamayacak" deyip birde ip ban atıyor. Ban yedikten sonra verilen bilgiyi nasıl görüntüleyeceğim acaba ? O da ayrı bir merak konusu.
Satmışsın zaten boşuna ahkam kesme millete. Ayrıca sen sadece bana helal etmezsin hakkını (satılmış üründen) ben hariç burda hakkı yenen 100-200 kişi sana etmez helal. İyi forumlar buda son yorumum sana

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Satmışsın zaten boşuna ahkam kesme millete.
Satışımla alakalı ahkam kesmiyorum. Forumdaki üyeliğimin banlanmasını sağladığın için ahkam kesiyorum. Kampanya önemli değildi. Bir sonraki kampanyalara yasaklanmam yeterdi. Ama mesajlarına gir bak. Yasaklanmam yetmedi. Daha çok ağlayıp ip ban atılmasını istediniz

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Dediğine katılmıyorum. Şurda toplasan 50-60 kişiyiz. Piyasada forumlardan ve firmalardan haberi olmayan binlerce insan var. Al sat yaptığım ürünlerin çoğunu PC hocası ModArt donanım arşivi kim bilmeyen insanlar
Bu bir etken değil ve yukarıdaki yorumumu değiştirmiyor.
Forumdaki üyeliğimin banlanmasını sağladığın için ahkam kesiyorum.
Yetkililer komut ve direktif ile çalışmıyor. Yani "XYZ yüzünden banlandım" gibi bir durum yok.
Eğer banlanman gerekmeseydi, banlanmazdın. Eğer banlanmışsan, demek ki sorgulaman gereken davranışların var.

eyfies

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu bir etken değil ve yukarıdaki yorumumu değiştirmiyor.

Yetkililer komut ve direktif ile çalışmıyor. Yani "XYZ yüzünden banlandım" gibi bir durum yok.
Eğer banlanman gerekmeseydi, banlanmazdın. Eğer banlanmışsan, demek ki sorgulaman gereken davranışların var.
Tanerin en son ki mesajına bak. Adam gerekli bilgi verilmiş olup bir sonraki kampanyalardan yasaklanmıştır yazmış. İp banı atan kim o zaman

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Tanerin en son ki mesajına bak. Adam gerekli bilgi verilmiş olup bir sonraki kampanyalardan yasaklanmıştır yazmış. İp banı atan kim o zaman
Eğer sistemin böyle çalıştığına inanıyorsan, benim ismimi yaz ve beni banlat. Banlanırsam itiraz etmeyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri