Borderlands 3 veya The Outer Worlds ?

Hangi oyunu seçerdiniz ?

• Borderlands 3

Kullanılan: 0 0.0%
  • The Outer Worlds

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Xaynthex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ,
İşlemci olarak Ryzen 7 3700X aldığım için Borderlands 3 veya The Outer Worlds oyununu seçme hakkına sahibim. Ancak The Outer Worlds oyununu Xbox Game Pass üzerinden de oynayabiliyorum. İşlemci aldığım için 3 ay,  ekran kartı aldığım için 3 ay  ve kendim de 5.99 TL olduğu için 3 aylık aldım. Toplam 9 ay  Game Pass üzerindeki oyunları oynayabileceğim. Siz hangi oyunu seçerdiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
The Outer Worlds oyunu sağlam bir RPG oyunudur seversiniz güzel bir deneyim sunar size. Borderlands 3 oyunu ise herkese hitap eden bir tarza sahip oyun değil. Şahsen ikisini de oynadım ama Borderlands 3 Loot Shooter oyunu hikayesi eh işte saf aksiyon ve Loot üzerine bir oyun. Ben kesinlikle The Outer Worlds oyununa sahip olmak isterdim 3 aylık paket filan yok yani bence onu seçmelisiniz ve oyuna sahip olmalısınız.

KS

Xaynthex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
The Outer Worlds oyunu sağlam bir RPG oyunudur seversiniz güzel bir deneyim sunar size. Borderlands 3 oyunu ise herkese hitap eden bir tarza sahip oyun değil. Şahsen ikisini de oynadım ama Borderlands 3 Loot Shooter oyunu hikayesi eh işte saf aksiyon ve Loot üzerine bir oyun. Ben kesinlikle The Outer Worlds oyununa sahip olmak isterdim 3 aylık paket filan yok yani bence onu seçmelisiniz ve oyuna sahip olmalısınız.

3 aylık veya 9 aylık derken demek istediğim şuydu : The Outer Worlds oyununu Xbox Game Pass üzerinden de  oynayabiliyorsunuz. Bende toplam 9 aylık Xbox Game Pass aboneliği mevcut , o yüzden demiştim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri