Bu 3 monitörden hangisi alınmalı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu seçenekler arasında düz Acer monitör alınabilir ama bütçe biraz artarsa aşağıdaki ürünler IPS panel olduğundan bakılabilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
3 model arasından seçim yapmam gerekse, ben de Acer Nitro XZ273UP'u tercih ederdim.
VA panel olması dışında "negatif" denebilecek bir şey göremedim. Gerçi ona da negatif denemez.

Henüz satışta göremedim ama bu monitörün fiyatını merak ediyorum.

KS

drburhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
GameMower dışında herhangi biri alınabilir Acer Nitro XZ273UP 27” 170Hz 0.5ms tercih ederdim.
3 model arasından seçim yapmam gerekse, ben de Acer Nitro XZ273UP'u tercih ederdim.
VA panel olması dışında "negatif" denebilecek bir şey göremedim. Gerçi ona da negatif denemez.

Henüz satışta göremedim ama bu monitörün fiyatını merak ediyorum.

Peki acerin iki monitörü arasındaki fiyat farkı tam olarak neden? Küçük farklar gibi gözüküyor 800tl farka değecek özelliği var mıdır sizce?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Peki acerin iki monitörü arasındaki fiyat farkı tam olarak neden? Küçük farklar gibi gözüküyor 800tl farka değecek özelliği var mıdır sizce?
Hz ve MS farkı var arada.
FreeSync Premium farkı nedir?

FreeSync Premium aşaması, özellik en az 120Hz yenileme hızı gerektirdiği için yüksek performanslı monitörlerde kullanılır. Ayrıca Full-HD ile FreeSync Premium standart FreeSync'ten daha yüksek bir çözünürlükte çalışır. Ek olarak, Premium özelliği düşük kare hızı telafisi (LFC) ile birlikte gelir.

KS

drburhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hz ve MS farkı var arada.
FreeSync Premium farkı nedir?

FreeSync Premium aşaması, özellik en az 120Hz yenileme hızı gerektirdiği için yüksek performanslı monitörlerde kullanılır. Ayrıca Full-HD ile FreeSync Premium standart FreeSync'ten daha yüksek bir çözünürlükte çalışır. Ek olarak, Premium özelliği düşük kare hızı telafisi (LFC) ile birlikte gelir.
Yani değer aradaki farka. Alalım bakalım, sistem de yolda bu da yola çıksın. Teşekkür ederim öneri ve bilgiler için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri