Bu alemin yaptığı bağımlılık

Vegien

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Başlığa ne yazacağımı bilemedim. 2 3 ay öncesine kadar hiç alakam olmayan bilgimin sıfır olduğu bir durumdayken masaüstü almaya karar verdiğimde çeşitli forumlara üye oldum. Videolar izledim başlıklar açtım. Neyse aradan geçti zaman her şeyimi aldım eksik falan kalmadı. Ulan nasıl bir bağımlılıktır hiçbir şeye ihtiyacım yokken hala forumlardan çıkamıyorum. İndirimleri takip ediyorum gelişmeleri takip ediyorum. Bilgim sıfırdı şuan az da olsa insanlara yardım ediyorum reelde falan. Çıkıp gitsene be adam işine gücüne bak. Yok abi pcyi açıyorum ilk girdiğim siteler forumlar. Tek bende değildir herhalde bu durum.

Batuflex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Başlığa ne yazacağımı bilemedim. 2 3 ay öncesine kadar hiç alakam olmayan bilgimin sıfır olduğu bir durumdayken masaüstü almaya karar verdiğimde çeşitli forumlara üye oldum. Videolar izledim başlıklar açtım. Neyse aradan geçti zaman her şeyimi aldım eksik falan kalmadı. Ulan nasıl bir bağımlılıktır hiçbir şeye ihtiyacım yokken hala forumlardan çıkamıyorum. İndirimleri takip ediyorum gelişmeleri takip ediyorum. Bilgim sıfırdı şuan az da olsa insanlara yardım ediyorum reelde falan. Çıkıp gitsene be adam işine gücüne bak. Yok abi pcyi açıyorum ilk girdiğim siteler forumlar. Tek bende değildir herhalde bu durum.
2005 yılında eve ilk bilgisayar geldiği zaman başladı bizde bu hastalık, geçmişler olsun. Tedavisi olmayan amansız bir hastalık :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bende böyle sürekli forumda durmaya başladım. Eskiden saçma geliyordu ama şimdi sebepsizce burada olmak istiyorum. Hatta benim ki artık forumlarda olmakta değil direk böyle işler yapma isteğine kadar geldi. En kötü ihtimalle hobi olarak devam ettiririm ama meslek de çok güzel olurdu.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Benimde durumum benzer. Bu ara boş zaman çok diye forum sürekli açık. Elimden geldiği kadarda yardımcı olmaya çalışıyorum. En azından birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
bu forum bana pc, teknolıjı uzerıne ınsanların toplandıgı bı kıraathane gibi geliyor. samimi sıcak...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aynı şeyi yazıyoruz. Günümün çoğu forumda geçiyor. İşine bak işte ne yapıyorsun saatlerce burda. Git dil öğren falan filan. Bağımlılık yaptı bi tık. Neyse bilgim artıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri