Kendimce fikirlerim vardı ve RTX 5080 aldığım için anakartı da değiştirip PCI-express 5.0 sağlayan bir anakarta geçmek istedim:
www.incehesap.com
Bu ürünü sipariş ettim.
www.epey.com
Dikkat ettiğim bazı özellikleri:
PCI-e 5.0 ekran kartı
4 M2 slotunun 3 tanesi 5.0, 1 tanesi 4.0
2,5G LAN bağlantı portu var ama benim internet hızım zaten bu değerin 10 da 1'i kadar bile değil. 100'de 1'i kadar internet hızım var.
Wifi 7 + Bluetooth 5.4 bulunuyor.
Her yerinde soğutma bloğu bulunuyor.
20 faz işlemci güç beslemesiyle oldukça kaliteli VRM sahip.
Özellikleri gayet güzel gibi geldi bana. Eksiği kusuru varsa lütfen beni uyarın.
Hatta iade etmemi gerektirecek veya değiştir bunu diyebileceğiniz 16K fiyata kadar daha iyi bir anakart var mıdır?
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bu ürünü sipariş ettim.
Gigabyte X870 Aorus Elite WiFi7 Ice AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte X870 Aorus Elite WiFi7 Ice AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
PCI-e 5.0 ekran kartı
4 M2 slotunun 3 tanesi 5.0, 1 tanesi 4.0
2,5G LAN bağlantı portu var ama benim internet hızım zaten bu değerin 10 da 1'i kadar bile değil. 100'de 1'i kadar internet hızım var.
Wifi 7 + Bluetooth 5.4 bulunuyor.
Her yerinde soğutma bloğu bulunuyor.
20 faz işlemci güç beslemesiyle oldukça kaliteli VRM sahip.
Özellikleri gayet güzel gibi geldi bana. Eksiği kusuru varsa lütfen beni uyarın.
Hatta iade etmemi gerektirecek veya değiştir bunu diyebileceğiniz 16K fiyata kadar daha iyi bir anakart var mıdır?